.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }

Online marketing

“Als ondernemers begrijpen wij hoe belangrijk het is dat jouw behoeftes worden begrepen. Samen met jou bepalen wij de strategie om tot de juiste oplossing te komen.”

Sander Bruinsma & Martijn Steltman

Start met een online marketing strategie

Wij zijn ervan overtuigd dat online succes ook voor jou haalbaar is. Of je nu regionaal opereert of juist voornamelijk de (inter)nationale markt bedient. Toomba werkt als snelgroeiende onderneming aan veel weboplossingen. Niets is ons te gek. Wij helpen jou graag om in jouw branche online successen te realiseren.

Onze specialismes

✔ Online marketingplan
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Online adverteren (SEA)
✔ Social media marketing
✔ Conversieoptimalisatie & User experience

toomba-team

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Je hebt als ondernemer een website om je product en diensten online aan te bieden. Graag wil je meer leads en meer klanten via de website genereren, beter gevonden worden in Google of bijvoorbeeld een succesvolle landingspagina opzetten en actief op social media zijn. Hoe doe je dat? Welke stappen neem je? Met andere woorden wat is je online marketingstrategie?

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Als je website is geoptimaliseerd voor de zoekmachines haal je op de lange termijn veel bezoekers binnen. SEO is een strategie voor de toekomst! Soms kun je al snel verdwalen in allerlei vaktermen als metatags, keywords en technische optimalisatie. Wij nemen het je uit handen en geven advies en hulp bij de dingen die je wel zelf wil of kan doen.

Meer over zoekmachine optimalisatie (SEO)

LINKBUILDING

Linkbuilding, of liever nog link earning is nog steeds een belangrijk deel van de zoekmachine optimalisatie (SEO). Door meer kwalitatieve (heel belangrijk!) links naar je website te hebben word je steeds meer een autoriteit en zul je hoger scoren in de zoekmachines en meer bezoekers ontvangen. Die dan ook weer zorgen voor meer omzet!

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Online adverteren is een stuk meetbaarder dan de meeste offline campagnes en er zijn veel verschillende platformen waarop je kunt adverteren. Misschien denk je als eerste aan zoekmachine adverteren of juist aan adverteren op social media. Wij kunnen je helpen met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van je campagnes.

Meer over zoekmachine adverteren (SEA)

SOCIAL MEDIA MARKETING

Wil jij jouw product of dienst onder de aandacht brengen aan het grote publiek? Met social media kun je eenvoudig veel bereik genereren. Met de juiste strategie kun je mensen aan je binden, leads genereren en meer verkopen realiseren. Nog te weinig volgers? De inzet van social media advertising kan jou helpen aan meer volgers. Wij helpen jou graag bij jouw strategie.

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Trekt jouw website veel bezoekers maar gaan zij niet over tot de gewenste actie, ofwel conversie? Levert de website niet voldoende op? Conversie optimalisatie is het verbeteren van jouw website, zodat jij meer rendement behaalt doormiddel van meer bezoekers die een doel behalen als; een bestelling, een offerteaanvraag, een ingevuld contactformulier of betaling. Aan de hand van gerichte analyses kan Toomba de website optimaliseren.

martijn-gespiegeld

“Vraag jij je af: hoe kan ik meer leads genereren? Of: hoe kan ik slimmer mijn klanten bedienen? Als jij wilt weten hoe jouw bedrijf betere online resultaten kan behalen, leg dit dan gerust aan ons voor. Bij ons begint het met een bak koffie.”

Zoekmachine optimalisatie

Heb je vragen of wil je weten hoe wij jou kunnen helpen bij jouw zoekmachine optimalisatie of online strategie? Neem dan vandaag nog contact met ons op dan bespreken we samen de ideeën om jouw merk, dienst, product of website (meer) op de kaart te gaan zetten!

Succes met online adverteren

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen online adverteren zoals zoekmachine advertenties (SEA), adverteren in Google Shopping, Display advertenties, Facebook en Instragram advertenties of Linkedin ads. Heb je vragen of wil je weten hoe wij het voor jou kunnen inzetten? Neem dan vandaag nog contact met ons op dan bespreken we samen de ideeën om jouw merk, dienst, product of website (meer) op de kaart te gaan zetten! Heb je op dit moment zelf of ergens anders een campagne in beheer en heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen? Wij kunnen een audit van je huidige campagnes doen en je daarop advies geven om zo tot een positieve ROI te komen!