.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }

OVER TOOMBA

“Het winnen van de FD Gouden Gazelle award, voor snelst groeiende organisatie, was de kroon op ons werk. Onze toekomst: blijven doorgroeien en innoveren, zodat wij jou de beste service kunnen blijven verlenen.”

Sander Bruinsma

Hoe het begon

Wij zijn een full service internetbureau gevestigd in Lelystad dat al jarenlang hard aan de weg timmert.

Niet voor niets hebben wij in 2014 een prestigieuze Gouden Gazelle gewonnen voor best groeiende onderneming. Het is allemaal begonnen in 1997 toen Martijn Steltman en Sander Bruinsma Toomba oprichtten. Beiden hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van gecompliceerde weboplossingen.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een hoogwaardig business partner voor veel gerenommeerde partijen. Wij zijn expert op het gebied van Coldfusion en Lucee en ons team bestaat uit seniore CFML programmeurs. Naast Adobe Coldfusion werken wij met de opensource CMSen WordPress en ModX. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing.

UP TO DATE KENNIS

Binnen Toomba investeren wij continu in onze mensen. Dit gebeurt via opleidingen, interne en externe kennissessies, het bezoeken van (inter)nationale seminars. Door onze gecertificeerde medewerkers is kwaliteit voor jou gewaarborgd.

INNOVATIEF IN ONS VAK

Nieuwe ontwikkelingen bijhouden zit in ons DNA. Ons uitgangspunt is altijd hoe wij voor jou de processen sneller, goedkoper en/of flexibeler kunnen realiseren. Op deze manier bereik jij de mooiste resultaten.

Certificeringen

Als Google partner zijn wij gecertificeerd voor Adwords en Analytics. Je kiest hiermee voor kwaliteit en continuïteit van je online marketing campagnes. Door trainingen, hoogwaardige certificeringen en prijzen zoals FD Gazelle (2014, 2015 & 2016), kunnen wij jou nog beter helpen en je succes in de markt optimaliseren. Wij hebben ook meerdere Adobe-certificering, zo weet je dat je altijd te maken hebt met experts van Adobe producten.

fd-gazellen-awards-2016
lucee-partner
logo-googlepartner
logo-bing
adobe_solution_partner
adobe_certified_expert

Toomba in Spanje

Sinds februari 2017 is het kantoor in Malaga, in Spanje, geopend. Door deze uitbreiding kunnen we meer tijd gaan steken in het ontwikkelen van onze developers en daarnaast meer tijd inruimen voor innovatie. Voor de industrie, voor onze klanten en uiteraard ook voor onszelf. Diverse collega’s vliegen met regelmaat over naar Malaga om daar direct samen te werken met de collega’s daar. Zo zorgen we ervoor dat er een goede relatie onderling gaat groeien en we kunnen functioneren als 1 geheel.

De projecten worden aangestuurd door onze projectmanager in Lelystad dus voor onze klanten verandert er op communicatieniveau niets, wel kunnen we dingen straks sneller gaan opleveren. Ons team in Spanje bestaat inmiddels uit 5 medewerkers. We organiseren veel kennissessies en speciale ‘free wheel fridays’ waar leuke nieuwe ontwikkelingen worden opgepakt en de samenwerking centraal staat.

spanje-team
Sander Bruinsma

“Ons vak gaat om kennis en innoveren. Ben jij net zo gedreven als ons om altijd het onderste uit de kan te halen? Dan willen wij graag kennis met je maken!”

Wil jij aan de slag bij een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming en deel uitmaken van een ambitieus team? Je krijgt bij ons grote creatieve en technische vrijheid om zo voorop te kunnen blijven lopen. Niet alleen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, maar we zijn ook een bedrijf dat deze nieuwe technieken uitprobeert en vervolgens implementeert.

Innovatieve oplossingen

Nieuwe ontwikkelingen bijhouden zit in ons DNA. Ons uitgangspunt is altijd hoe wij voor jou de processen sneller en/of flexibeler kunnen realiseren. Op deze manier bereik jij de beste resultaten.

Korte doorlooptijden

De doorlooptijden zijn kort binnen Toomba. Snel leveren is geen probleem. Dit betekent voor jou een kostenreductie door verlaging van het risico.

Gecertificeerde medewerkers

Wij investeren continu in onze mensen. Dit gebeurt via opleidingen, kennissessies en het bezoeken van (inter)nationale seminars. Door onze gecertificeerde medewerkers is kwaliteit voor jou gewaarborgd.