.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }

WAT WORDT JOUW ONLINE STRATEGIE?

“Als ondernemers begrijpen wij hoe belangrijk het is dat jouw behoeftes worden begrepen.
Samen met jou bepalen wij de strategie om tot de juiste oplossing te komen.”

Sander Bruinsma

Samenwerken

Onze teams werken nauw samen met elkaar volgens de Agile methode. Projecten worden onderverdeeld in weer kleinere projecten. Binnen het team worden duidelijke afspraken gemaakt wie waar verantwoordelijk voor is. Dagelijks houden wij elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij jouw opdracht op de meest efficiënte manier invullen. De doorlooptijden zijn kort binnen Toomba. Snel leveren is geen probleem. Dit betekent voor jou een kostenreductie door verlaging van het risico.

Korte lijnen

Binnen Toomba zijn de lijnen kort. Zowel met jou als opdrachtgever als onderling. Iedereen kent elkaars werkzaamheden en kan zodoende ook elkaars taken overnemen. Zo blijven de doorlooptijden kort en betekent dit voor jou een kostenreductie door verlaging van het risico. Met alle disciplines in huis zijn wij een full service internetbureau. Zo hoef je dus niet tussen bureaus te schakelen wat voor efficiëntie zorgt.

“In onze ogen is het leveren van de juiste kwaliteit geen overbodige luxe, maar juist een randvoorwaarde. Daarom houden wij elkaar scherp en werken wij in teams om voor jou succesvolle eindproducten op te leveren.”

inge

Onze maatwerk oplossingen

Je wilt graag een technische goed werkende website. Daarnaast wil je de bezoekers zo lang mogelijk vasthouden op jouw website. Een goede gebruikerservaring en de juiste uitstraling zijn hierbij belangrijke factoren. Hiervoor werken wij eerst wireframes uit. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in gebruikerservaring, design en conversieoptimalisatie en kunnen jou helpen het beste uit je website te halen.

Strategie & concept

Heb jij een website, maar weet je niet hoe je deze strategisch in kunt zetten om de omzet te laten stijgen? Wil jij kosten besparen door zoveel mogelijk het handmatig invoeren te automatiseren? Toomba helpt je doelen vast stellen om tot een concreet plan van aanpak te komen.

Website ontwikkeling

Toomba is dé specialist in het ontwikkelen én realiseren van websites, webshops en webapplicaties. Met meer dan 20 specialisten in huis, ruim 17 jaar online ervaring en plezier in ons vak, staan wij garant voor succesvolle online platforms. Naast Adobe Coldfusion werken wij met de opensource CMSen WordPress en ModX.

App ontwikkeling

Je wilt graag een app laten ontwikkelen? Onze developers zijn ervaren app ontwikkelaars, wij werken graag samen met de ontwikkeling van je app. Van het doel uitwerken, naar interactieve design tot uiteindelijke ontwikkeling en promotie.

Coldfusion development

Binnen Toomba werken o.a. wij met de programmeertaal Adobe Coldfusion. Ondersteuning nodig voor je Coldfusion/Lucee project? Onze CFML developers hebben de kennis in huis om je applicatie te migreren naar de modernste standaarden, waaronder containerization, 12-factor app en micro-services.

Online Marketing

Wil jij online beter vindbaar worden en de online marketing beter meten? De juiste online zichtbaarheid levert jouw website meer relevante bezoekers op. Wij zijn ervan overtuigd dat online succes ook voor jou haalbaar is. Onze experts kijken naar wat realistische doelen zijn en hoe we dit meetbaar kunnen maken.

Full-service & support

Een website of app moet onderhouden worden door o.a. het bijhouden en uitbreiden van de content en doorontwikkeling van functionaliteiten om bij te blijven op gebied van online marketing en de nieuwste technische ontwikkelingen. Toomba heeft hier diverse mogelijkheden voor.

toomba-sander

DevOps: Wat is het en hoe kunnen we je helpen?

DevOps is een gestandaardiseerd proces, waarin de ontwikkelaar nieuwe features initieert. Als uit de geautomatiseerde tests blijkt dat er een fout optreedt, dan krijgt de ontwikkelaar dit gelijk terug. Wij passen DevOps toe in onze eigen bedrijfsvoering. Dat is zeer succesvol gebleken. Wij hebben daardoor ervaring met zowel de methode DevOps als met de organisatorische kant.

Wij lopen in de praktijk tegen problemen aan waar we een oplossing voor vinden. Deze kennis komt ter beschikking van onze klanten. De meeste concurrenten zijn consultants, die dit praktische perspectief ontberen.

De medewerkers zijn uiteindelijk bepalend voor het succes van de verandering. Een eenzijdige focus op methodes en technieken doet hun rol tekort. Concurrenten richten zich vaak op een bepaald deel van dit spectrum: de harde of de zachte kant; wij bieden een integrale aanpak.

Onze klanten

Onze opdrachtgevers zien wij als partners. De samenwerkingen zijn vaak voor de lange termijn. Wij verdiepen ons daarom niet alleen in de klantvraag, maar gaan veel verder dan dat. Zo komen wij tot de beste maatwerkoplossingen

Onze werkwijze

Met een team van meer dan 20 professionals op het gebied van webdevelopment, design, online marketing en projectmanagement biedt Toomba een online totaaloplossing. Bij sommige klanten adviseren wij het gehele project Agile aan te pakken. Bij andere klanten wordt het project van te voren vast gelegd. Bij alle projecten maken we gebruik van een Agile project bord (Scrum en Kanban). Om tot een succesvolle website of een applicatie te komen, is onze werkwijze als volgt:

 • BRAINSTORM

  In een brainstormsessie worden alle wensen besproken met de klant. Op basis van de doelstellingen wordt er een plan van aanpak gemaakt en sprints ingedeeld.

 • WIREFRAMES & DESIGN

  De wireframes en sitemap tonen hoe er op een effectieve manier genavigeerd wordt door de website, vervolgens maken wij een webdesign dat de juiste uitstraling heeft.

 • DEVELOPMENT

  Na het ontwikkelde webdesign volgt de belangrijkste stap: de technische realisatie om tot een volledig werkende en gebruiksvriendelijke website te komen.

 • ONLINE MARKETING

  Meer leads genereren, resultaten analyseren, beter gevonden worden in Google of actief op social media zijn. Wij helpen je op weg met de online marketing.

Online succes voor jou

Wij zijn ervan overtuigd dat online succes ook voor jou haalbaar is. Of je nu regionaal opereert of juist voornamelijk de (inter)nationale markt bedient. Toomba werkt als snelgroeiende onderneming aan veel weboplossingen. Niets is ons te gek. Wij helpen jou graag om in jouw branche innovatief te zijn.

✔ Online marketingplan
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Online adverteren (SEA)
✔ Social media marketing
✔ Conversieoptimalisatie & User experience

Vraag jij je af: hoe kan ik meer leads genereren? Of: hoe kan ik slimmer mijn klanten bedienen? Als jij wilt weten hoe jouw bedrijf betere online resultaten kan behalen, leg dit dan gerust aan ons voor. Bij ons begint het met een vrijblijvend gesprek met goede koffie.