.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }

SEA: Google Adwords of Bing Ads uitbesteden?

Online adverteren is vaak vele malen goedkoper dan traditionele kanalen: en het is goed meetbaar waardoor het snel inzichtelijk wordt wat het oplevert. SEA oftewel zoekmachine adverteren doen we niet alleen in Google Adwords, we pakken ook de concurrent Bing Ads erbij voor maximaal rendement.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Met andere woorden: adverteren in de zoekmachines. Zodra mensen een zoekterm intoetsen in de zoekmachine zullen ze veelal eerst betaalde resultaten voorgeschoteld krijgen voordat ze de gratis (organische) resultaten zien,

De advertenties worden echter óók getoond in het ‘display’ netwerk: andere websites die er voor gekozen hebben advertenties te tonen. Zo kan je bedrijf dus gemakkelijk op vele website adverteren voor een klein bedrag.

Waarom Google Adwords of Bing Ads inzetten?

Adverteren in de zoekmachines met Google Adwords of Bing Ads is om verschillende reden slim om te doen:

  1. Relatief lage kosten
  2. Snel resultaat
  3. Goed meetbaar

Het kan ingezet worden voor branding, maar natuurlijk ook om meer verkopen of conversies te genereren. Bij SEA wordt er normaal gesproken betaald per klik: dus op het moment dat niemand klikt, kost het je ook niets!

tmb_0052td

“Met adverteren in Google Adwords en Bing Ads hebben we voor diverse klanten het aantal conversies kunnen laten stijgen door naast de campagnes ook de website te optimaliseren”

Google Adwords / Bing Ads uitbesteden of advies?

Ben je op zoek naar een bedrijf waarbij je Google Adwords of Bing Ads kunt uitbesteden of heb je alleen wat advies nodig? We kunnen je daar uiteraard mee helpen.

Opzetten en beheren campagnes

We kunnen campagnes in Adwords of Bing voor je opzetten en beheren. Daarbij kunnen we samen met jou het uit te geven budget gaan bepalen en gaan we de campagne regelmatig bij sturen.

Google Adwords / Bing Ads advies

Heb je al een Google Adwords of Bing Ads campagne lopen? Dan kunnen we deze voor je onder de loep nemen om te zien waar deze verbetert kan worden om zo de kosten te verlagen van de campagne.

Landingspagina's maken & optimaliseren

Landingspagina’s zijn een belangrijk onderdeel van de campagne. Een campagne klakkeloos naar de homepagina sturen kost meestal meer geld dan het oplevert. Wij maken of optimaliseren ze voor je!

Waarom kiezen voor Toomba?

Google Adwords
100%
Bing Ads
95%
Facebook Adverteren
95%
  • Al 10 jaar ervaring met online adverteren.
  • Specialisten met kennis van meerdere vakgebieden.
  • Adwords Certified Professionals werken aan de campagnes.
  • We sturen niet op aantal kliks maar op conversies/verkopen!
  • One-stop-shop: Online Marketing, SEA, SEO of een hele nieuwe website: alles op 1 plek.
  • Korte lijnen, goed bereikbaar en flexibel.

Wanneer starten we met jouw campagne?

Wil je eens met ons sparren over wat wij voor je kunnen betekenen? Wij komen graag met je in gesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
seo

Niet alleen SEA maar ook SEO?

Adverteren in de zoekmachines (SEA) geeft snel resultaat, maar wil je liever ook aan de slag voor de langere termijn? Ga dan ook aan de slag met de zoekmachine optimalisatie (SEO) van je website. We kunnen een SEA campagne gemakkelijk combineren met het optimaliseren van de SEO van je website zodat je maximaal rendement kan behalen. SEA voor de korte termijn en snelle actie, SEO voor de langere termijn.

Onze klanten

Onze opdrachtgevers zien wij als partners. De samenwerkingen zijn vaak voor de lange termijn. Wij verdiepen ons daarom niet alleen in de klantvraag, maar gaan veel verder dan dat. Zo komen wij tot de beste maatwerkoplossingen