.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
Webshop, Website

Over Yanmar

Yanmar, met wereldwijd ruim 16.000 werknemers, bouwt sinds 1912 dieselmotoren. Vanaf de oprichting heeft het familiebedrijf meer dan 18 miljoen dieselmotoren gefabriceerd, met vermogens variërend van 4 tot 5.000 PK.

Motoren die steeds weer een nieuwe standaard zetten voor topprestaties, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Yanmar europe

Wat hebben we gedaan?

Toomba verzorgt in een doorlopend proces alle Yanmar websites in de Europese markt op het gebied van design en techniek. Daarbij hebben we een compleet nieuw design gemaakt en de nieuwste inzichten en technieken gebruikt om een optimale user experience te creëren.

Vanuit Japan zijn richtlijnen en is een huisstijl handboek opgesteld die gelden voor alle websites van Yanmar over de hele wereld. Toomba ontwikkelde een compleet nieuw design rekening houdend met de richtlijnen vanuit de huisstijl en de elementen die nog niet in de huisstijl waren meegenomen. Na goedkeuring vanuit Japan zetten wij het nieuwe design om in templates en verhuisden wij alle websites één voor één. De uitdaging hierbij was om dit zo snel mogelijk te doen om hinder voor bezoekers zoveel mogelijk te beperken.

  • Yanmar product detail
  • yanmar product detail
Gerelateerde projecten
Nationale Nederlanden