.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
Maatwerk, Webshop, Website

Over Villapark de Hondsrug

Villpark De Hondrug is een prachtig, kleinschalig luxe vakantievilla park in Exloo (Drenthe). Op hun park staan diverse villa’s die in het bezit zijn van particulieren die ze vervolgens ook weer kunnen verhuren.

Villapark De Hondrug

Met welke vraag kwamen ze bij ons?

Ze wilde graag een nieuwe en vooral moderne website mét dito betalingsmogelijkheid. Ze wilde ook dat hun nieuwe website goed te gebruiken zijn op alle mobiele apparaten en gemakkelijk mee zou schalen. Daarnaast wilde ze zorgen dat er meer huisjes geboekt werden op de website, meer informatie op de website en vooral ook beter gevonden worden in de zoekmachines. Ook moest er een koppeling gemaakt worden met de boekingstool. Een flinke wensenlijst dus!

Wat hebben we gedaan?

Als eerste zijn we aan de slag gegaan om de API koppeling met de boekingstool te maken omdat die het meest complex was van het project. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met het inrichten van het thema en de content de vullen op de website. Omdat ze graag ook zelf hun website willen kunnen beheren is er een gebruiksvriendelijke page builder geïnstalleerd zodat ze zelf ook hun pagina’s kunnen beheren. Toen was het tijd voor het zoekmachine optimalisatie proces: er zijn onderzoeken gedaan naar welke informatie de potentiële doelgroep het meest op zoek is en daarop worden diverse landingspagina’s ontwikkeld.

De nieuwe website werkt nu vele malen sneller en de bezoekers kunnen nu gemakkelijker boeken.

Bedrijf

Villapark De Hondsrug

Skills

WordPress
100%
Webdevelopment
100%
Consultancy
100%
Online Marketing
100%
Gerelateerde projecten