.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
Website

Over Tanis Food Tec

Tanis Food Tec produceert en levert hoogwaardige machines en procesinstallaties aan de voedingsmiddelenindustrie. Ze leveren wereldwijd de machines voor het produceren van bijvoorbeeld bekende koekjes en marshmallows. Tanis Food Tec levert al sinds 1989 dit soort machines aan de voedingsmiddelenindustrie.

Tanis Food Tec

Wat hebben we gedaan?

Vanuit Tanis Food Tec kregen wij de opdracht een gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen die aansluit bij het zoekgedrag van de doelgroep.

Met deze opdracht zijn wij aan de slag gegaan en dit resulteerde in een website waarbij er praktische productpagina’s zijn ontwikkeld. Hierop hebben de technische specificaties een duidelijke plaats. Deze gegevens zijn van belang om de juiste apparatuur of onderdelen te kunnen verkopen. Op deze manier zal de website de bestaande en nieuwe klanten beter kunnen gaan bedienen. De klant staat op de nieuwe website helemaal centraal.

De productpagina’s zijn zoekmachine vriendelijk opgezet zodat de pagina’s goed geïndexeerd worden en er zo ook meer potentiële klanten binnengehaald kunnen worden.

Interactieve wereldkaart met agenten
Tanis Food Tec werkt met agenten over de hele wereld. Op de nieuwe website wordt dit weergegeven in een interactieve wereldkaart waarop je gemakkelijk de dichtstbijzijnde agent kunt vinden met de contactgegevens. Zo kunnen de klanten snel contact opnemen met de juiste persoon!

Omdat Tanis Food Tec internationaal werkt hebben we ook een Engelse, Russische én Spaanse website aangemaakt.

In de komende tijd gaan wij meer sturen op conversie via de website. Zo kunnen wij nog meer bijdragen aan het (online) succes van Tanis Food Tec.

Bedrijf

Tanis Food Tec

Skills

ColdFusion
100%
Webdevelopment
100%
Maatwerk
100%
Google Geocoding API
100%
Online Marketing
100%
Consultancy
100%
Gerelateerde projecten
KerngezondTiamo