.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
Website

Over Nationale Nederlanden

NN Investment Partners (voorheen ING Investment Management) is een brede financiële dienstverlener op het gebied van vermogensbehoefte, vermogensvorming en vermogensbescherming.

Nationale nederlanden

Wat hebben we gedaan?

Toomba heeft in opdracht van NN Investment Partners de ‘Mijn Pensioen’ en ‘Essentiepensioen’ portalen ontwikkeld voor zowel de deelnemer als het pensioenfonds. Doelstelling hierbij was om het voor deelnemers mogelijk te maken online inzicht te verkrijgen in hun pensioenportefeuille en het kunnen beheren ervan. Daarnaast is het voor het pensioenfonds zelf, mogelijk om gegevens van alle deelnemers in te zien en te beheren.

De deelnemer heeft via ‘Mijn Pensioen’ volledige controle over zijn eigen portefeuille. Daarnaast wordt zijn kennis van beleggen getoetst. Op basis hiervan rolt er een profiel uit, zodat de klant weet hoe hij/zij kan investeren in zijn/haar pensioen. Het pensioenfonds heeft inzicht in al zijn deelnemers en kan deze beheren, en rekeningen openen of sluiten. Toomba heeft tijdens deze opdracht sterk gebruik kunnen maken van haar kennis en ervaring in de financiële wereld.

Bedrijf

Nationale Nederlanden

Skills

ColdFusion
100%
Webdevelopment
100%
Consultancy
80%
Gerelateerde projecten
YanmarAnsul brandbeveiliging