.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
Website

Over LelystadDoet

Alles over vrijwilligerswerk in Lelystad is op de website ‘LelystadDoet’ te vinden zijn. De website biedt meer opties voor de inwoners van Lelystad die vrijwilligerswerk zoeken en organisaties die vrijwilligers zoeken. LelystadDoet is een project van Welzijn Lelystad.

LelystadDoet

Wat hebben we gedaan?

Toomba heeft in samenwerking met WelzijnLelystad de nieuwe website LelystadDoet ontwikkeld. Hier zitten de volgende nieuwe functionaliteiten in:

  • Inwoners van Lelystad die vrijwilligerswerk zoeken, kunnen een eigen profiel aanmaken en hierop bijhouden welke vacatures ze interessant vinden en waar en in welke periode ze al vrijwilligerswerk hebben gedaan.
  • Inwoners van Lelystad die vrijwilligerswerk zoeken kunnen zich inschrijven voor de kandidatenbank. Dit geeft ze de mogelijkheid om zich te kunnen aanbieden aan vrijwilligersorganisaties met hun competenties en hun wensen voor vrijwilligerswerk.
  • Organisaties zijn op naam te vinden in de nieuwe vacaturebank en de vrijwillige vacatures van die organisaties zijn in één oogopslag te zien.
  • Kandidaten kunnen rechtstreeks doorgestuurd worden zonder verdere bemiddeling van de Vrijwilligerscentrale.

Bedrijf

Stichting Welzijn lelystad

Skills

Wireframes
100%
MODX
100%
Design
100%
Consultancy
80%
Gerelateerde projecten
Bloom kitchenbar