.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
Website

Over Kinderopvang Polly

Kinderopvang Polly is een opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. KDV Polly heeft diverse vestigingen in Utrecht, en 1 in Nieuwegein. KDV Polly is al jaren klant bij ons en was na een aantal jaar toe aan een nieuwe website.

Kinderopvang Polly

Met welke vraag kwamen ze bij ons?

De site was toe aan vernieuwing, er waren goede landingspagina’s nodig met call-to-actions. De huidige Google Ads campagne kon niet optimaal functioneren door de verouderde website. De wens was om het WordPress thema van de zustersite stillborn te gebruiken zodat deze aan de achterkant gemakkelijk was aan te passen voor de klant, door de ervaring met de zustersite. De letterypes, kleur en foto’s zijn door de klant aangeleverd.

Wat hebben we gedaan?

We hebben de site in een nieuw jasje gegoten om deze meer van deze tijd te maken. De mogelijkheid om in te loggen voor ouders moest blijven bestaan. De voornaamste wens was om de site op te frissen maar de huidige huisstijl, lettertypes en ‘geboxte’  stijl te behouden. We zien nu terug in de Google Ads campagne dat het conversie percentage stijgende is.

Bedrijf

Kinderopvang Polly

Website

Skills

WordPress
100%
Webdevelopment
100%
Design
100%
Online Marketing
100%
Gerelateerde projecten