.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
Maatwerk

Over FPSupport

FMIS van FPsupport.nl is een Facilitair Management Informatie Systeem. FMIS wordt ingezet om ‘in control’ te zijn over facilitaire processen en de diverse beheerstaken die de primaire processen van organisaties ondersteunen.

Met het Facilitair Management Informatiesysteem (FMIS) van FPSupport.nl kan eenvoudig technische- facilitaire- en veiligheidsprocessen worden gemonitord. Op elk moment “in control” zijn over het onderhoud, procedures en veiligheidsplannen.

FPSupport

Wat hebben we gedaan?

De vraag aan Toomba was om een applicatie te ontwikkelen die een vorm van borging kan bieden van facilitaire processen. Het volgen en juist uitvoeren van bedrijfsprocessen is vaak een enorme uitdaging. Zeker als de organisatie groot is, of er grote gevolgen hangen aan het niet juist uitvoeren van de processen. 

Eén van de belangrijkste uitdagingen was om te zorgen dat het een gebruiksvriendelijke en simpele tool zou worden.Toomba bouwde deze tool modulair met Preside CMS. In het proces doorliepen wij de volgende stappen: functioneel ontwerp, flowchart en sitemap, design en techniek. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke applicatie met mooie features:

  • Per taak kan een omschrijving, document, locatie of bijvoorbeeld een prioriteit worden toegevoegd waarbij de juiste verantwoordelijke toegewezen kan worden.
  • Dashboards met openstaande taken.
  • Zijn er taken over tijd? Dan worden er automatisch e-mails verzonden naar de verantwoordelijke personen.
  • Het toevoegen van branche specifieke modules is geen probleem, bijvoorbeeld brandveiligheid.
  • Het is ook mogelijk om taken terugkerend te laten zijn, bijvoorbeeld voor periodieke controles.
  • Er zijn verschillende soorten gebruikers met bijbehorende rechten mogelijk. Zoals een leverancier die processen aan kan maken en werknemers (verantwoordelijke) die de betreffende taakkan uitvoeren.
  • fps

Bedrijf

FPSupport

Skills

Webdevelopment
100%
Coldfusion
100%
Consultancy
100%
Design
100%
Gerelateerde projecten