.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
App ontwikkeling

Over Farm Dairy

Farm Dairy is een private label producent van dagverse zuivel. In de fabriek in Lelystad produceren zij diverse melk-, yoghurt- en vlaproducten voor retailers, out-of-home, institutionele afnemers en collega fabrikanten.

Farm Dairy

Wat hebben we gedaan?

Farm Dairy schakelde Toomba in om een app te ontwikkelen om de communicatie naar het personeel te verbeteren en zo de betrokkenheid te verhogen. Ze hebben daarbij na onderzoek gekozen om alleen een Android en iOS app te laten ontwikkelen.

Ze wilde graag een applicatie waarin ze mededelingen kunnen doen, maar ook verjaardagen en afspraken in bij kunnen houden houden. Ook is er de mogelijkheid in gebouw om kwaliteitsmeldingen of veiligheidsmeldingen te doen of de roosters te bekijken. De app communiceert doormiddel van een API koppeling met de beheer tool.

Een handige feature is dat mensen herinnert kunnen worden aan hun afspraak: ze krijgen via SMS een herinnering van een afspraak. Nadat de app een tijd in gebruik was bij Farm Dairy kwamen nieuwe wensen die we hebben geïmplementeerd in de applicatie : het personeel kan nu ook een verbetering doorgeven maar ook ongewenst gedrag of pesten (anoniem) melden.

fd-screen
Farm Dairy

Bedrijf

Farm Dairy

Skills

App-development
100%
Design
100%
Gerelateerde projecten
Ansul brandbeveiligingDoelbeleggen