.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
App ontwikkeling, Website

Over Velthuyse en Mulder

Velthuyse en Mulder vermogensbeheerders is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste onafhankelijke vermogensbeheerder gevestigd in Amsterdam. Ze houden zich bezig met vermogensbeheer en -advies. 

Doelbeleggen

Wat hebben we gedaan?

Toomba ontwikkelde een nieuw platform voor Velthuyse en Mulder die uit verschillende onderdelen bestaat: een publieke website met snelle berekening, een persoonlijke omgeving (mijn omgeving web), een omgeving voor de tussenpersoon, een backend omgeving en een app.

Het platform is bedoeld voor de kleine beleggers, bijvoorbeeld particulieren die willen gaan beleggen voor de studie van hun kind of voor hun pensioen. Het platform stuurt op het beleggen met een doel, zodat de belegger aan het einde van de rit het doel behaalt met behulp van de adviezen en ondersteuning van Doelbeleggen.nl.

Complex project: koppelen van verschillende systemen
Het project was een uitdagend, dynamisch, maar vooral ook complex. Een zorgplicht dossier, verschillende doelen en risicoprofielen moesten aan elkaar gekoppeld moeten worden. Omdat het gaat om vermogens van mensen is het belangrijk om te zorgen voor betrouwbaarheid, precisie en accuratesse.

De Doelbeleggen app

Natuurlijk kan in deze tijd een app niet ontbreken. Die hebben we ontwikkeld voor zowel Android als iOS. In de app kunnen de klanten van doelbeleggen inloggen en de ontwikkeling van hun beleggingen 24/7 in zien. Maar natuurlijk kunnen ze ook bij stoeren en nieuwe doelen aangeven.

  

Bekijk de iOS app of de Android app.

Keuze voor Open Source CMS
De klant heeft ons aangegeven voorkeur te hebben voor een specifiek open-source CMS. In dit geval MODX. We hebben daarbij eerst onderzocht of dit open source CMS de beste keuze was met betrekking tot dit project om latere teleurstellingen te voorkomen. Gelukkig bleek dit CMS er uitstekend bij te passen en zijn we hier al gauw mee aan de slag gegaan. We hebben hierbij uitvoerig samengewerkt met de development afdeling van Velthuyse en Mulder. Voor dit project hebben we gewerkt met PHP in combinatie met Javascript vanwege het bestaande systeem in het MODX CMS.

Beveiligen een belangrijk onderdeel in Fintech
Omdat we al jaren actief zijn in de FinTech wereld hebben we veel ervaring met de belangrijke veiligheidsaspecten welke erbij komen kijken. Zo werken we standaard volgens het OWASP principe. Bij doelbeleggen.nl wordt er natuurlijk gewerkt met de verschillende persoons- en bedrijfsgegevens en daarnaast worden er tevens stortingen gedaan via de software. Daarom is beveiliging ook hier een zeer belangrijk onderdeel.

We hebben daarvoor een speciale API ontwikkeld en HTTPS/SSL ingezet. Daarbij zijn er ook extra veiligheidsmaatregelen genomen bij het installeren en de opzet van het CMS. Er wordt daarnaast bij het opslaan én versturen van de gegevens verschillende vormen van encryptie gebruikt.

Bedrijf

Velthuyse en Mulder

Skills

ColdFusion
100%
Webdevelopment
100%
MODX
100%
App-development
100%
Consultancy
100%
Gerelateerde projecten
farm dairyKerngezond