.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
Website

Over De Rading

De Rading geeft specialistische jeugdhulp voor 0-23 jarigen en hun gezinnen in Midden Nederland. Dit gaat vaak om complexe opvoedingsproblemen die ze samen met de mensen in de eigen omgeving, bij het kind de andere betrokken professionals proberen op te lossen. De website die ze hadden was inmiddels sterk verouderd en zo kwamen ze bij ons terecht.

De Rading

Met welke vraag kwamen ze bij ons?

De website was sterk verouderd en de bezoekers hadden vooral een probleem met het vinden van content. Herstructureren van de content, verbeteren van de zoekmachine optimalisatie en het moderniseren van de website waren belangrijke punten.

Wat hebben we gedaan?

We hebben een thema uitgekozen wat past bij de wensen voor de website en deze aangepast naar het gewenste design. Ook is er nauw samengewerkt met de klant met het vullen van de website.  Daarnaast hebben we de klant ondersteund in het proces bij het kiezen van de juiste call-to-actions en waar aan gedacht moet worden om de content zoekmachine vriendelijk te maken.

De klant is zeer tevreden met de nieuwe website, we zijn inmiddels met het vervolg traject bezig voor een ‘werken bij’ website.

Bedrijf

De Rading

Website

Skills

WordPress
100%
Webdevelopment
100%
Consultancy
100%
Design
100%
Gerelateerde projecten