.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
Website

Over BLOOM kitchen bar

BLOOM Kitchen bar is een restaurant gelegen in het centrum van Weesp waar beleving, gevoel en smaak centraal staan, in een eigentijdse setting.

Bloom kitchenbar

Wat hebben we gedaan?

Toomba heeft een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Bloom, de online strategie bepaald en een nieuwe website ontwikkeld. Daarnaast draagt Toomba zorg voor de online marketing activiteiten.

Omdat het een geheel nieuw bedrijf betrof zijn we begonnen met het bedenken van een logo op basis van het opgestelde businessplan. Na goedkeuring van het logo kon dit doorgetrokken worden naar een huisstijl door vormgeving van zowel de menukaart als de visitekaartjes. Bij een nieuw bedrijf hoort uiteraard ook een website. Met de opgestelde huisstijl kon snel de lijn doorgetrokken naar een websdesign. Bij de realisatie van de website is ook een reserveringsmodule ontwikkeld zodat heel eenvoudig online direct een reservering gemaakt kan worden. De klant ziet deze reserveringen eenvoudig in een online overzicht en kan de telefonische reservering ook zelf toevoegen.

Naar aanloop van de start van het bedrijf is een advies opgesteld voor de gehele online marketing. Als onderdeel hiervan hebben we een Facebookpagina ontworpen en ingericht die ook mooi in lijn is met het gehele ontwerp van de website.

Bedrijf

Bloom kitchen bar

Skills

ColdFusion
100%
Strategie
100%
Development
100%
Design
100%
Marketing
80%
Gerelateerde projecten
Ansul brandbeveiliginglelystadDoet