.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }
App ontwikkeling, Online marketing, Website

Over Ansul brandbeveiliging

ANSUL Solutions BV is gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen, installeren en onderhouden van blus- en brandmeldinstallaties.

Ansul

Wat hebben we gedaan?

Voor Ansul hebben we verschillende applicaties gemaakt, waaronder een intranet, website en een app.

De app

Door de app van Ansul kunnen klanten een verzoek aanmaken met betrekking tot hun brandblussers, waarna een beschikbare monteurs direct een melding daarvan krijgt. Ook hebben wij het mogelijk gemaakt dat klanten gebruik kunnen maken van een e-logboek, daarmee hebben klanten Ansul de mogelijkheid kunnen om hun eigen onderhoudsarchief te beheren.

Intranet

Het intranet van Ansul verzorgt het gehele proces van de administratie, low budgetplannen bijvoorbeeld kunnen in een handomdraai worden gegenereerd. Ook biedt het intranet de mogelijkheid om offertes op een gemakkelijke manier aan te maken en faciliteert het Ansul in de gehele HR-cyclus.

Online marketing: SEA campagne

Ansul opereert landelijk: daarom hebben we voor de zoekmachine advertenties (SEA) campagnes in Google Ads en Bing Ads verschillende landingspagina’s per regio gemaakt. Natuurlijk hebben we daarop ook de advertentiegroepen en zoekwoorden aangepast. De campagnes worden regelmatig bijgestuurd en geoptimaliseerd op het aantal conversies.

Bedrijf

Ansul brandbeveiliging

Skills

ColdFusion
100%
Campagnes
70%
Webdevelopment
100%
Online marketing
80%
Consultancy
90%
App-development
100%
Gerelateerde projecten
Nationale NederlandenBloom kitchenbar