.wpb_animate_when_almost_visible { opacity:1; }

ColdFusion (CFML) specialisten

ColdFusion (ook wel cfml genoemd) is een scripting taal, draaiend bovenop Java, waarmee zeer geavanceerde web applicaties ontwikkeld kunnen worden. Toomba ontwikkelt al ruim 15 jaar in de programmeertaal cfml en we zijn gespecialiseerd in zowel Adobe Coldfusion als het open-source alternatief Lucee.  In cfml kunnen we sneller applicaties opleveren (bijvoorbeeld een API), het is veiliger en makkelijker te integreren met andere systemen.

Wat is ColdFusion?

Adobe ColdFusion is een engine waarmee je in CFML gemakkelijk (web) applicaties kunt ontwikkelen. De grootste kracht van ColdFusion is dat het erg gemakkelijk is om te leren en makkelijk is om mee te werken. Daardoor kunnen applicaties veel sneller worden ontwikkeld dan in alternatieve talen zoals PHP of .NET. Sinds ColdFusion overgenomen is in 2005 door Adobe is het platform ook enorm betrouwbaar geworden.

Wat is Lucee?

Lucee is de gratis tegenhanger van Adobe ColdFusion. Het maakt ook gebruik van de CFML taal en heeft dus ook de bijbehorende voordelen. Daarnaast gebruikt Lucee minder resources waardoor het vaak sneller is dan Adobe. Lucee wordt onder andere gebruikt door Nasa, Alianz en Scientific American.

Voordelen ColdFusion (CFML)

  • Je kunt super snel ontwikkelen
  • Het is makkelijk om te leren en te gebruiken
  • Je kunt elementen hergebruiken (het is dynamisch)
  • Het draait op Java waardoor je kan profiteren van die tooling

Onze ColdFusion projecten

Benieuwd wat voor projecten wij zoals hebben gemaakt op basis van ColdFusion (CFML)? We lichtten een aantal projecten voor je uit

Waarom kiezen voor Toomba?

ColdFusion
100%
Lucee
100%
Online Marketing
100%

Al bijna 20 jaar ervaring met ColdFusion en sinds 2015 maken we ook gebruik van Lucee. Sinds 2016 zijn we ook Lucee board-member waarmee we ook meer invloed hebben op Lucee en de ontwikkeling ervan. Super gaaf dus! En inmiddels hebben we vele grote en kleine projecten ontwikkeld op ColdFusion. Daarnaast hebben we ook specialisten zitten op het gebied van online marketing, wel zo makkelijk!

ColdFusion

Bestaande omgeving verhuizen of moderniseren?

Heb je al een applicatie in ColdFusion maar wil je die laten moderniseren door migratie naar ColdBox framework of misschien verhuizen naar de Cloud, naar een serverless omgeving of Kubernetes? Dat kunnen we ook voor je doen. We komen graag met je in gesprek!

Onze klanten

Onze opdrachtgevers zien wij als partners. De samenwerkingen zijn vaak voor de lange termijn. Wij verdiepen ons daarom niet alleen in de klantvraag, maar gaan veel verder dan dat. Zo komen wij tot de beste maatwerkoplossingen