Toomba, full service internetbureau

Over Toomba

“Het winnen van de FD Gouden Gazelle award in 2014, voor snelst groeiende organisatie, was de kroon op ons werk. Onze toekomst: blijven doorgroeien en innoveren, zodat wij jou de beste service kunnen blijven verlenen.”

Sander Bruinsma & Martijn Steltman

Waarom Toomba?

Kies je voor Toomba dan kies je voor:

  • Toomba voordelenOplossing voor elk probleem
  • Toomba voordelenSnelle terugverdientijd
  • Toomba voordelenInnovatieve oplossingen
  • Toomba voordelenGecertificeerde medewerkers
  • Toomba voordelenBetrouwbare omgeving
Toomba Experts

Up to date kennis

Binnen Toomba investeren wij continu in onze mensen. Dit gebeurt via opleidingen, interne en externe kennissessies, het bezoeken van (inter)nationale seminars. Door onze gecertificeerde medewerkers is kwaliteit voor jou gewaarborgd.

Toomba Innovatieve oplossingen

Innovatief in ons vak

Nieuwe ontwikkelingen bijhouden zit in ons DNA. Ons uitgangspunt is altijd hoe wij voor jou de processen sneller, goedkoper en/of flexibeler kunnen realiseren. Op deze manier bereik jij de mooiste resultaten.

Toomba: hoe het begon

Wij zijn een full service internetbureau gevestigd in Lelystad dat al jarenlang hard aan de weg timmert. Niet voor niets hebben wij in 2014 een prestigieuze Gouden Gazelle gewonnen voor best groeiende onderneming. Het is allemaal begonnen in 1997 toen Martijn Steltman en Sander Bruinsma Toomba oprichtten. Beiden hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van gecompliceerde weboplossingen. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een hoogwaardig business partner voor veel gerenommeerde partijen. Wij zijn expert op het gebied van Coldfusion en Lucee en ons team bestaat uit seniore CFML programmeurs. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing.

Bekijk het Toomba team

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Sander Bruinsma

Case specialist

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*
*