Toomba, full service internetbureau

Onze maatwerk oplossingen

“Onze opdrachtgevers zien wij als partners. De samenwerkingen zijn vaak voor de lange termijn. Wij verdiepen ons daarom niet alleen in de klantvraag, maar gaan veel verder dan dat. Zo komen wij tot de beste maatwerkoplossingen.”

Sander Bruinsma & Martijn Steltman

KernGezond 

KernGezond is oorspronkelijk een fysiotherapie praktijk uit Lelystad. Inmiddels is het gegroeid naar een gezondheidscentrum welke in Lelystad, Mijdrecht & Zeist is gevestigd. Wij hebben de nieuwe website voor hen mogen ontwikkelen.

bekijk hier de case

The feedback company

The Feedback Company bestaat sinds 2010 en levert een klantfeedback tool waarmee zij het bedrijven en webwinkeliers mogelijk maken om deze feedback een prominente plaats binnen de dagelijkse bedrijfsvoering te geven. Toomba zorgt voor het doorontwikkelen van deze tool om goed te blijven concurreren in de bestaande markt.

bekijk hier de case

Yanmar Europe

Yanmar Europe, met wereldwijd ruim 16.000 werknemers, bouwt sinds 1912 dieselmotoren. Toomba verzorgt in een doorlopend proces de gehele website van Yanmar op het gebied van design en techniek. Daarnaast heeft Toomba een geheel nieuw design ontworpen en geïmplementeerd voor alle Yanmar websites in Europa.

bekijk hier de case

BLOOM Kitchen Bar

BLOOM Kitchen bar is een restaurant gelegen in het centrum van Weesp waar beleving, gevoel en smaak centraal staan, in een eigentijdse setting. Toomba heeft een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Bloom, de online strategie bepaald en een nieuwe website ontwikkeld. Daarnaast draagt Toomba zorg voor de online marketing activiteiten.

bekijk hier de case

Doelbeleggen

Doelbeleggen.nl is een platform welke we hebben gebouwd voor vermogensbeheerder Velthuyse en Mulder. Met behulp van dit nieuwe platform kan íedereen door middel van de Doelmeter succesvol gaan beleggen naar een doel. 

bekijk hier de case

NN

NN Investment Partners (voorheen ING Investment Management) is een brede financiële dienstverlener op het gebied van vermogensbehoefte, vermogensvorming en vermogensbescherming.

bekijk hier de case

WeMatch

We Match is dé verbinding tussen opdrachtgever en kandidaat. Voor We Match heeft Toomba een compleet nieuwe website ontwikkeld waarbij een unieke module is ontwikkeld waarbij werkzoekenden en opdrachtgevers snel met elkaar in contact kunnen komen.

bekijk hier de case

Tiamo

Tiamo is al 70 jaar expert op het gebied van kinderspeelgoed. Vroeger als klein kind was een van mijn favoriete knuffels óók een Tiamo knuffel. Vandaag de dag maken ze nog steeds veel knuffelbare speeltjes voor de allerkleinste.

bekijk hier de case

Wellness Boerderij

De naam zegt het eigenlijk al. De Wellness Boerderij is een boerderij in Egmond aan den Hoef. Men kan diverse dagarrangementen boeken in- of exclusief overnachting. Ook losse behandelingen zijn mogelijk. Toomba heeft een compleet nieuwe huisstijl en website ontwikkeld met als doel een betere converterende website.

bekijk hier de case

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Sander Bruinsma

Case specialist

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*
*