Toomba, full service internetbureau

Toomba voor 3de keer genomineerd voor de FD Gazellen Awards

Door Toomba Beheerder

Martijn en Sander mochten op 13 November 2014 de Gouden Gazelle in ontvangst nemen. Vorig jaar waren we ook genomineerd en gingen we naar huis met de tweede prijs. Dit jaar zijn we wederom genomineerd voor deze prestigieuze award!

Martijn en Sander met de gewonnen Gazelle Award in 2014

 

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De Gazelle Awards worden geïnitieerd door het Financieele Dagblad en Company.info . Er worden awards uitgereikt in verschillende regio’s en verschillende categorieën.

Het belangrijkste criteria om mee te kunnen dingen voor deze awards is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar. Die mag dan ook nog eens niet onderbroken zijn in die periode. Ook kijken ze naar de financiële gezondheid van het bedrijf; is die niet goed? Dan mag je niet mee doen.

De categorieën worden bepaald op basis van omzet in het eerste jaar van die periode van 3 jaar: klein (€100.00 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €30 miljoen) en groot (meer dan €30 miljoen). Toomba valt in de eerste categorie.

De 3de nominatie op rij

We zijn natuurlijk net zoals de afgelopen 2 keren ontzettend trots dat we weer genomineerd zijn voor deze prijs en hopen natuurlijk onze prijzenkast aan te gaan vullen met weer een mooi beeldje van de FD Gazellen 2016!

De uitreiking van de Gazellen 2016 awards zal plaatsvinden op dinsdag 22 november in Amsterdam.

terug naar pagina

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Toomba en alle tips & tricks ontvangen voor je website? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Sander Bruinsma

Case specialist

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*
*