Toomba, full service internetbureau

Toomba genomineerd voor FD Gazellen Awards 2014

Dankzij al onze medewerkers behoren we tot de 330 best presterende ondernemingen uit Nederland!

LELYSTAD - Full-service internetbureau Toomba is deze week uitgeroepen tot één van de snelst-groeiende bedrijven in Nederland. Eigenaren Martijn Steltman en Sander Bruinsma zijn blij verrast door deze nominatie voor de FD Gazellen Awards.

Voor het elfde jaar op rij organiseert Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards voor de snelst-groeiende bedrijven van Nederland. Elke onderneming die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20 procent wist te behalen, komt in aanmerking. Toomba uit Lelystad voldoet aan dit criterium en méér, licht Sander Bruinsma toe. “We zijn heel blij met deze nominatie. Dankzij al onze medewerkers is het Toomba gelukt om van alle 2 miljoen bedrijven die Nederland kent, tot de 330 best presterende ondernemingen te behoren.” Ook zijn business partner Martijn Steltman reageert enthousiast op dit nieuws. “We zijn hier uiteraard erg trots op. Het sterkt ons bovendien in onze overtuiging dat we op de goede weg zijn. En,” vervolgt hij, “deze nominatie van Het Financiële Dagblad maakt dat we nog meer vertrouwen hebben in de toekomst!”

Ruimschoots gelukt
De FD Gazellen Award 2014 is een erkenning voor bedrijven die drie jaar achtereen met minimaal 20 procent groeien qua omzet. Sander Bruinsma: “Dat is ons in zowel 2011, 2012 als in 2013 ruimschoots gelukt en ook 2014 ziet er goed uit!” Donderdag 13 november zijn beide oprichters uitgenodigd voor de prijsuitreiking van het snelst-groeiende bedrijf in de provincie Flevoland. Als Toomba deze wint, is het full-service internetbedrijf een Gouden Gazelle.

Objectieve criteria
Bedrijven die producten of diensten leveren en daarmee een substantiële bijdrage leveren aan de economie, komen in aanmerking voor deze FD Gazellen Awards. Nadat een bedrijf is aangemeld, volgt er een (telefonisch of schriftelijk) onderzoek. Aan de hand van die uitkomst kijkt de organisatie van deze verkiezing of het bedrijf ook daadwerkelijk genomineerd kan worden. Dit jaar dingen 330 bedrijven mee naar deze Award. Bedrijven met de hoogste omzetgroei in hun categorie en provincie, winnen een Gouden Gazelle.

Voor meer info over alle criteria: www.fd.nl

 

Toomba genomineerd voor Gouden Gazelle

terug naar pagina

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Toomba en alle tips & tricks ontvangen voor je website? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Sander Bruinsma

Case specialist

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*
*