Toomba, full service internetbureau
Nu alle Google Partner Certificaten binnen 21-10-2016

Begin augustus hadden we al wat nieuwe certificaten gehaald, deze maand zijn er weer een aantal bij, nu hebben we alle Google Partner certificaten in bezit. In augustus hadden we 4 actieve certificaten, op dit moment hebben we er 11 stuks.

Lees meer
Hoe stagiair Joey Toomba ervaart 18-10-2016

Regelmatig hebben we stagiaires van de scholen in de buurt. Met ROC, Landstede en Hogeschool Windesheim hebben we een goede samenwerking. We geven vanuit Toomba af en toe gastcollege’s op het ROC wat voor de studenten erg interessant is. Zo heeft Joey ook voor het eerst van ons gehoord tijdens zo’n gastcollege die gegeven werd door Alexander en Alexandra.

 

Lees meer
Toomba voor 3de keer genomineerd voor de FD Gazellen Awards 13-10-2016

Martijn en Sander mochten op 13 November 2014 de Gouden Gazelle in ontvangst nemen. Vorig jaar waren we ook genomineerd en gingen we naar huis met de tweede prijs. Dit jaar zijn we wederom genomineerd voor deze prestigieuze award! 

Lees meer
In de toekomst Toomba ook vanuit Spanje? 10-10-2016

Afgelopen mei zijn Sander en Martijn in Malaga (Spanje) geweest samen met Koen van Geffen van Voiceworks. Sander en Martijn willen, net als Voiceworks, ook een kantoor van Toomba opzetten in het mooie Spanje. Heerlijk vooruitzicht toch, na je werk even genieten van de prachtige omgeving, het heerlijke weer en smakelijk eten.

 

Lees meer
Help je ons ColdFusion naar het jaar 2020 te brengen? 04-10-2016

Wij vinden dat ColdFusion een pareltje is die niet verloren mag gaan, dat vind jij toch ook? Op 20 en 21 oktober gaan we naar CFcamp en gaan daar om de tafel zitten met Adobe, Lucee en met diverse andere ontwikkelaars en ontwikkelpartijen om te praten over de toekomst van ColdFusion.

Lees meer
Samenwerkingsverband met creatief internetbureau Extreme Media 30-09-2016

Vanaf 1 oktober gaan we samenwerken met collega internetbureau Extreme Media. Zij hebben namelijk de beste vakidioten in dienst op het gebied van design en front-end werkzaamheden. Voor onze (toekomstige) klanten betekent dat dus nog gavere designs die nog gebruiksvriendelijker zijn.

Lees meer
Boegbeeldje uitgereikt aan Toomba 26-09-2016

Begin van deze maand heeft Jurre namens Toomba een boegbeeldje in ontvangst mogen nemen vanBeursvloer Lelystad. Dit beeldje is bedoelt voor maatschappelijk betrokken ondernemers in Lelystad.

 

Lees meer
Fietstocht voor Lelystad Airport Businesspark 22-09-2016

Martijn fietste afgelopen weekend mee met een tocht voor het LAB: Lelystad Airport Businesspark. Samen met een heleboel andere belanghebbenden. De tocht ging van Schiphol naar Lelystad. Wat is het LAB precies? En waarom heeft Toomba er interesse voor?

Lees meer
Update over de ISO certificering bij Toomba 13-09-2016

Schreven wij enkele maanden geleden over onze stagair Max die de mogelijkheden ging onderzoeken van een ISO certificering voor ons, nu kunnen we jullie berichten dat we druk bezig zijn met alle puntjes op de i te zetten om de certificeringen te behalen.

Lees meer
Nieuwe Google Partner certificaten behaald! 09-08-2016

Onze collega’s zijn de afgelopen tijd bezig geweest met het opfrissen van hun Google Adwords en Google Analytics kennis. Om als Google Partner geregistreerd te blijven is het nodig om deze certificaten regelmatig opnieuw te halen. En het is natuurlijk belangrijk voor ons en onze klanten, dat onze kennis up-to-date blijft!

Lees meer

Interessant? Deel dit nieuwtje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Toomba? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Online succesvol worden en blijven? Neem dan nu contact met ons op