Toomba, full service internetbureau
Nieuwe website live voor Kiem Media 22-12-2016

Zo in de laatste weken van het jaar mochten we nog een nieuwe website live zetten. Dit keer was het de beurt aanKiemMedia.nl, een allround content bedrijf. Zij hebben voor ons vorig jaar onze bedrijfsfilm gemaakt, wij maken nu op onze beurt hun website.

Lees meer
Toomba sponsort Rotary Santa Run 16-12-2016

Komende zondag vindt de Rotary Santa Run plaats in Lelystad. Het is een fun run voor het goede doel. Het is een (hard)loopparcours van 3 km die eindigt in het centrum van Lelystad. Wij zijn een van de Lelystadse bedrijven die dit evenement sponsort.

Lees meer
Toomba voor 3e keer op rij FD Gazelle 29-11-2016

Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de Gouden Gazellen Awards uit. Een prijs voor de hardst groeiende bedrijven in Nederland. We kregen dit jaar weer de FD Gazelle! Ook onze klant Leapp en onze partners HR2Day & Voiceworks hebben de FD Gazelle in de wacht gesleept.

Lees meer
Innovatieve apps ontwikkelen tijdens AppRuption 25-11-2016

Volgende week gaan we deelnemen aan de hackathon AppRuption. Studenten gaan gave innovatieve apps ontwikkelen onder professionele begeleiding van onder andere onszelf. Dit keer staat het in het teken van digitaal leren: Educational Technology (Edtech).  

Lees meer
Weer leuke ruilen gedaan op Beursvloer Lelystad 2016 03-11-2016

Vorige week was het weer tijd voor het jaarlijkse netwerkevenement van Beursvloer Lelystad. Daar zijn in totaal 70 matches gemaakt tussen bedrijven en stichtingen. Er waren flink wat blije gezichtjes te zien, ook wij waren dit jaar weer van de partij.

Lees meer
Nu alle Google Partner Certificaten binnen 21-10-2016

Begin augustus hadden we al wat nieuwe certificaten gehaald, deze maand zijn er weer een aantal bij, nu hebben we alle Google Partner certificaten in bezit. In augustus hadden we 4 actieve certificaten, op dit moment hebben we er 11 stuks.

Lees meer
Hoe stagiair Joey Toomba ervaart 18-10-2016

Regelmatig hebben we stagiaires van de scholen in de buurt. Met ROC, Landstede en Hogeschool Windesheim hebben we een goede samenwerking. We geven vanuit Toomba af en toe gastcollege’s op het ROC wat voor de studenten erg interessant is. Zo heeft Joey ook voor het eerst van ons gehoord tijdens zo’n gastcollege die gegeven werd door Alexander en Alexandra.

 

Lees meer
Toomba voor 3de keer genomineerd voor de FD Gazellen Awards 13-10-2016

Martijn en Sander mochten op 13 November 2014 de Gouden Gazelle in ontvangst nemen. Vorig jaar waren we ook genomineerd en gingen we naar huis met de tweede prijs. Dit jaar zijn we wederom genomineerd voor deze prestigieuze award! 

Lees meer
In de toekomst Toomba ook vanuit Spanje? 10-10-2016

Afgelopen mei zijn Sander en Martijn in Malaga (Spanje) geweest samen met Koen van Geffen van Voiceworks. Sander en Martijn willen, net als Voiceworks, ook een kantoor van Toomba opzetten in het mooie Spanje. Heerlijk vooruitzicht toch, na je werk even genieten van de prachtige omgeving, het heerlijke weer en smakelijk eten.

 

Lees meer
Help je ons ColdFusion naar het jaar 2020 te brengen? 04-10-2016

Wij vinden dat ColdFusion een pareltje is die niet verloren mag gaan, dat vind jij toch ook? Op 20 en 21 oktober gaan we naar CFcamp en gaan daar om de tafel zitten met Adobe, Lucee en met diverse andere ontwikkelaars en ontwikkelpartijen om te praten over de toekomst van ColdFusion.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Toomba? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Jurre Schieving

Business developer

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*