Phonegap verslag: Frameworks en handige plugins 25-05-2016

Vorige week vertelde we al dat enkele collega’s naar het PhoneGap evenement waren geweest, hierbij het verslag over hoe zij het ervaren hebben, en wat er zoal verteld werd.

 

Lees meer
Tanis Food Tec gaat samenwerken met ons 23-05-2016
Onlangs weer een leuke samenwerking aangegaan met een ander bedrijf uit Lelystad: Tanis Food Tec. Ze leveren bijvoorbeeld de machines voor het maken van Oreo koekjes. Wij gaan een nieuwe website voor ze bouwen.
Lees meer
Kort verslag van PhoneGap EU (dag 1) 20-05-2016
Onze collega’s Alexander & Stephan zijn gisteren naar PhoneGap EU geweest in het Compagnietheater in Amsterdam. Het evenement is verspreid over 2 dagen en er zijn verschillende sessies en workshops geweest. Het evenement is gericht op web en mobile developers. 
Lees meer
Binnenkort, een nieuwe website voor KernGezond 18-05-2016
Begin van dit jaar werden we benaderd door KernGezond met de vraag om een nieuwe website te realiseren. De oude site voldoet niet meer aan de verwachtingen van dit moment. Het is bijvoorbeeld niet goed bruikbaar op mobiele apparaten.
Lees meer
Samenwerking met Nintes en NEDbricks 13-05-2016
We mogen samenwerken met 2 exclusieve netwerken voor (aankomende) bestuurders & directeuren: Nintes & NEDbricks. Weten wat we voor hen gaan doen?
Lees meer
Onze klant Fitvermogen.nl wint cash Innovatieprijs 12-05-2016
Fitvermogen.nl is door de lezers van cash magazine en de website Cashcow.nl gekozen tot ‘meest innovatieve beleggingsproduct’ en won daarmee begin Maart de cash Innovatieprijs.
Lees meer
Business Proces Management (BPM) Software voor ANSUL Brandbeveiliging en FPSupport 10-05-2016
Toomba heeft een Business Proces Management (BPM) applicatie ontwikkeld samen met FPSupport en ANSUL Brandbeveiliging. Het product is tevens te gebruiken door andere bedrijven.
Lees meer
Collision New Orleans ‘The Anti CES’ 04-05-2016
Sander en Martijn, de 2 eigenaren van Toomba, hebben onlangs in New Orleans de Collision conferentie (Where Tech world meets) bezocht. Het is “America’s fastest growing tech conference” georganiseerd door het team van the Web Summit.
Lees meer
Toomba geeft gastcollege aan ICT studenten van ROC Almere 28-04-2016
Op 12 april hebben Alexander Linke, web developer bij Toomba, en Alexandra Smit, management assistent bij Toomba, een gastcollege gegeven aan 1ste en 2de jaars studenten.
Lees meer
Verslag Kennedy Van der Laan (KVdL) FinTech seminar 21-04-2016
Toomba is al jaren een FinTech specialist. Om bij te blijven van de nieuwste ontwikkelingen heeft Jurre Schieving, business developer bij Toomba, begin april j.l. het ‘KVdL FinTech Seminar’ bezocht.
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Toomba? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Online succesvol worden en blijven? Neem dan nu contact met ons op