Toomba, full service internetbureau
Nieuwe Google Partner certificaten behaald! 09-08-2016

Onze collega’s zijn de afgelopen tijd bezig geweest met het opfrissen van hun Google Adwords en Google Analytics kennis. Om als Google Partner geregistreerd te blijven is het nodig om deze certificaten regelmatig opnieuw te halen. En het is natuurlijk belangrijk voor ons en onze klanten, dat onze kennis up-to-date blijft!

Lees meer
Onze huisfotograaf aan de slag bij Kerngezond 26-07-2016

Onze huisfotograaf John is vorige week woensdag aan de slag geweest bij het maken van de foto’s voor de nieuwe website van onze klant Kerngezond. Dit maal werden er actiefoto’s gemaakt binnenkort volgen de teamfoto’s.

 

Lees meer
Golftoernooi voor het goede doel 21-07-2016

Op 22 juni werden we uitgenodigd door onze klant ANSUL om mee te gaan naar het Safety & Security Masters 2016. Het is een golftoernooi voor twee goede doelen georganiseerd door VEBON-NOVB.

 

Lees meer
Toomba sponsort tennistoernooi: Toomba open - NRT*** 2016 19-07-2016

Wij zijn ook dit jaar weer trots te mogen melden dat we de hoofdsponsor zijn van het tennistoernooi van Lawn Tennis Vereniging Lelystad (LTVL).  Het toernooi draagt de naam “Toomba open - NRT*** 2016”, is het hoogste toernooi in de regio en vindt plaats vanaf 23 juli t/m 31 juli.

Lees meer
Zoekmachine marketing bureau of advies nodig? 28-06-2016
Wat is zoekmachine marketing precies? Wat levert het je op? En wat kun je zelf doen? En hoe kies je een zoekmachine marketing bureau uit? In dit artikel lees je meer!
Lees meer
Laat je klanten jouw product of dienst verkopen! 24-06-2016
Als er iets ontzettend krachtig is in deze tijd is het klantfeedback. Je klanten kunnen met hun feedback jouw product of dienst makkelijk verkopen aan de volgende klant. Bovendien krijg jij waardevolle informatie om je product of dienst te verbeteren! Een absolute win-win situatie, toch?
Lees meer
Meer conversies? Zet online marketing in! 21-06-2016

Stuur met online marketing zoveel mogelijk op ROI en CLV, dan levert het je vaak alleen maar geld op. Wat is ROI en CLV en hoe reken je het uit?

Lees meer
Toomba, de FinTech specialist! 14-06-2016

We hebben inmiddels al bijna 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van FinTech software en applicaties. We hebben diverse FinTech oplossingen gemaakt voor grote namen (Robeco, Nationale Nederlanden) maar ook voor kleinere start ups.

Lees meer
Verslag van GCP (Google Cloud Platform) NEXT World Tour in Amsterdam 09-06-2016

De cloud is tegenwoordig niet meer weg te denken. Werken in de cloud wordt steeds normaler én belangrijker. Daarom kwam Google met het Goolge Cloud Platform (GCP) en later het NEXT event. 

Lees meer
We maken steeds meer API’s voor onze klanten 03-06-2016

We krijgen steeds vaker de vraag of we een Application Programming Interface, kortweg API willen ontwikkelen. API’s dienen als interface tussen softwareapplicaties en maken het mogelijk dat softwareprogramma’s onderling met elkaar kunnen communiceren. Jurre Schieving van Toomba vertelt over deze beestachtig handige applicatie.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Toomba? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Online succesvol worden en blijven? Neem dan nu contact met ons op