Toomba, full service internetbureau
Samenwerkingsverband met creatief internetbureau Extreme Media 30-09-2016

Vanaf 1 oktober gaan we samenwerken met collega internetbureau Extreme Media. Zij hebben namelijk de beste vakidioten in dienst op het gebied van design en front-end werkzaamheden. Voor onze (toekomstige) klanten betekent dat dus nog gavere designs die nog gebruiksvriendelijker zijn.

Lees meer
Boegbeeldje uitgereikt aan Toomba 26-09-2016

Begin van deze maand heeft Jurre namens Toomba een boegbeeldje in ontvangst mogen nemen vanBeursvloer Lelystad. Dit beeldje is bedoelt voor maatschappelijk betrokken ondernemers in Lelystad.

 

Lees meer
Fietstocht voor Lelystad Airport Businesspark 22-09-2016

Martijn fietste afgelopen weekend mee met een tocht voor het LAB: Lelystad Airport Businesspark. Samen met een heleboel andere belanghebbenden. De tocht ging van Schiphol naar Lelystad. Wat is het LAB precies? En waarom heeft Toomba er interesse voor?

Lees meer
Update over de ISO certificering bij Toomba 13-09-2016

Schreven wij enkele maanden geleden over onze stagair Max die de mogelijkheden ging onderzoeken van een ISO certificering voor ons, nu kunnen we jullie berichten dat we druk bezig zijn met alle puntjes op de i te zetten om de certificeringen te behalen.

Lees meer
Nieuwe Google Partner certificaten behaald! 09-08-2016

Onze collega’s zijn de afgelopen tijd bezig geweest met het opfrissen van hun Google Adwords en Google Analytics kennis. Om als Google Partner geregistreerd te blijven is het nodig om deze certificaten regelmatig opnieuw te halen. En het is natuurlijk belangrijk voor ons en onze klanten, dat onze kennis up-to-date blijft!

Lees meer
Onze huisfotograaf aan de slag bij Kerngezond 26-07-2016

Onze huisfotograaf John is vorige week woensdag aan de slag geweest bij het maken van de foto’s voor de nieuwe website van onze klant Kerngezond. Dit maal werden er actiefoto’s gemaakt binnenkort volgen de teamfoto’s.

 

Lees meer
Golftoernooi voor het goede doel 21-07-2016

Op 22 juni werden we uitgenodigd door onze klant ANSUL om mee te gaan naar het Safety & Security Masters 2016. Het is een golftoernooi voor twee goede doelen georganiseerd door VEBON-NOVB.

 

Lees meer
Toomba sponsort tennistoernooi: Toomba open - NRT*** 2016 19-07-2016

Wij zijn ook dit jaar weer trots te mogen melden dat we de hoofdsponsor zijn van het tennistoernooi van Lawn Tennis Vereniging Lelystad (LTVL).  Het toernooi draagt de naam “Toomba open - NRT*** 2016”, is het hoogste toernooi in de regio en vindt plaats vanaf 23 juli t/m 31 juli.

Lees meer
Zoekmachine marketing bureau of advies nodig? 28-06-2016

Wat is zoekmachine marketing precies? Wat levert het je op? En wat kun je zelf doen? En hoe kies je een zoekmachine marketing bureau uit? In dit artikel lees je meer!

 

Lees meer
Laat je klanten jouw product of dienst verkopen! 24-06-2016
Als er iets ontzettend krachtig is in deze tijd is het klantfeedback. Je klanten kunnen met hun feedback jouw product of dienst makkelijk verkopen aan de volgende klant. Bovendien krijg jij waardevolle informatie om je product of dienst te verbeteren! Een absolute win-win situatie, toch?
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Toomba? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Online succesvol worden en blijven? Neem dan nu contact met ons op