Toomba, full service internetbureau
CFCamp 2017 06-11-2017
Geen Stoptober bij Toomba maar Gotober!! Go to Munchen, Go to CFCamp 2017! Het was even puzzelen wie er dit jaar mee mochten, immers vinden onze collega’s uit Malaga dit event ook reuze interessant. En zo geschiedde, woensdag 18 oktober zijn twee collega’s vanuit Schiphol naar München gevlogen en twee collega’s vanuit Malaga.
Lees meer
Freewheel Friday #3 30-06-2017

Je kent het wel, al die oude foto's op je pc. Zou het niet handig zijn om die automatisch te filteren? Die stomme foto's waar je boos kijkt of die zijn bewogen kunnen direct de prullenbak in. Dit futuristische idee ligt dichterbij dan je misschien zou denken. De derde Freewheel Friday, een middag bedoeld voor onze programmeurs waarop ze met nieuwe technieken kunnen experimenteren, stond in het teken van het automatisch herkennen van foto's.

Lees meer
Online platform 12Heroes 02-06-2017

Toomba en Extreme Media hebben met ondersteuning van de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland bv een programma en een online platform, www.12Heroes.nl, ontwikkeld om de ICT sector binnen Flevoland te versterken.

Lees meer
Freewheel Friday #2 23-05-2017

Het is inmiddels zo een maand geleden dat we met z'n allen de eerste Freewheel Friday in gang hebben gezet. Tijd voor de tweede. En dit keer hebben we net weer voor een andere insteek gekozen; een wedstrijdje.

Lees meer
Onze eerste Freewheel Friday 18-04-2017

De Spanjaarden zijn alweer een tijd terug in het zonnige Malaga wat betekent dat de rust weer is teruggekeerd op kantoor. Hoogste tijd om daar eens verandering in te brengen. Het is tijd voor de eerste Freewheel Friday!

Lees meer
Toomba vanaf 1 februari internationaal! 25-01-2017

Schreven we in oktober nog dat we de mogelijkheden bekeken om een kantoor te gaan starten vanuit Spanje, inmiddels kunnen we je vertellen dat het volgende week al werkelijkheid gaat worden! Toomba gaat internationaal!

Lees meer
Dé oprichter van ColdBox komt training geven bij Toomba 25-01-2017

In 2015 is hij al eens bij ons op bezoek geweest, Luis Majano, de oprichter van ColdBox. Dit jaar komt hij weer een training geven, nu zelfs voor 5 dagen! En niet alleen aan onze huidige developers maar ook aan onze nieuwe Spaanse collega’s. Super gaaf dus.

Lees meer
Nieuwe website live voor Kiem Media 22-12-2016

Zo in de laatste weken van het jaar mochten we nog een nieuwe website live zetten. Dit keer was het de beurt aanKiemMedia.nl, een allround content bedrijf. Zij hebben voor ons vorig jaar onze bedrijfsfilm gemaakt, wij maken nu op onze beurt hun website.

Lees meer
Toomba sponsort Rotary Santa Run 16-12-2016

Komende zondag vindt de Rotary Santa Run plaats in Lelystad. Het is een fun run voor het goede doel. Het is een (hard)loopparcours van 3 km die eindigt in het centrum van Lelystad. Wij zijn een van de Lelystadse bedrijven die dit evenement sponsort.

Lees meer
Toomba voor 3e keer op rij FD Gazelle 29-11-2016

Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de Gouden Gazellen Awards uit. Een prijs voor de hardst groeiende bedrijven in Nederland. We kregen dit jaar weer de FD Gazelle! Ook onze klant Leapp en onze partners HR2Day & Voiceworks hebben de FD Gazelle in de wacht gesleept.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Toomba en alle tips & tricks ontvangen voor je website? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Sander Bruinsma

Case specialist

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*
*