Toomba, full service internetbureau

Online Marketing: haal meer uit je bedrijf 

Je hebt als ondernemer een website om je product en diensten online aan te bieden. Graag wil je meer leads en meer klanten via de website genereren, beter gevonden worden in Google of bijvoorbeeld een succesvolle landingspagina opzetten en actief op social media zijn. Hoe doe je dat? Welke stappen neem je? Met andere woorden wat is je online marketingstrategie, hoe meet je de resultaten, en hoe verhoog je de omzet? Toomba kan je met je online marketing strategie en uitvoering helpen.

Maak nu een afspraak

Jouw online marketing doelstellingen concreet krijgen?

Maak een afspraak voor een online marketingstrategie sessie
Wij maken het samen concreet en helpen je met de volgende stap naar online succes!

Waarom en wanneer start je met een online marketingstrategie sessie?

Online marketing is een vak apart, hoe maak je de juiste vertaalslag naar een online marketingstrategie? 
Toomba helpt je doelen vast stellen om tot een concreet plan van aanpak te komen.

 

 • Je hebt nog geen online marketing plan, of deze marketingstrategie is verouderd en zorgt niet voor de gewenste resultaten.
 • Je wilt graag de bezoekersaantallen verhogen met meer conversies: de website moet meer geld opleveren
 • Je gaat een nieuwe website of redesign lanceren en wilt begeleiding in dit proces.
 • Je wilt weten hoe je social media succesvol in kan zetten om met social media te beginnen (of succesvoller te worden)
 • Je wordt niet goed gevonden in Google of hebt hoge kosten aan online adverteren en wilt dit verbeteren
 • Je hebt meerdere wensen rondom je website en social media kanalen en wilt advies van een online marketing specialist.  

 

Jouw voordelen van een online marketing bij Toomba

Je website (of webshop) en je social media kanalen zijn je visitekaartje van je bedrijf of voor velen zelfs een bron van inkomsten. Het is daarom belangrijk om goed gevonden te worden in o.a. Google en social media kanalen succesvol in te zetten.
Tijdens de praktische online marketingstrategie sessie analyseren wij de situatie en je wensen, en stellen we een duidelijk online marketing plan vast.

 

 • Je krijgt de juiste vertaling naar online communicatie van je bedrijf, product of dienst en een concreet plan van aanpak. 
 • Je gaat samen met onze experts kijken naar wat realistische doelen zijn en hoe we dit meetbaar kunnen maken. Zo houd je de kosten laag!
 • Goed gevonden worden in Google levert op de lange termijn vaak veel op: maar hoe pak je zoekmachine optimalisatie aan? Wij geven advies! 
 • Toomba heeft specialisten in het schrijven van teksten gericht op online (SEO copywriting en content marketing), dit zorgt voor concrete adviezen die je zelf kunt uitvoeren of juist volledig uit handen kunt geven. Aan jou de keuze.

 

Wat kun je verwachten van het online marketing plan van aanpak? 

Per aanvraag bekijken we welke aanpak het beste geschikt is. We bespreken van te voren wat je doel van je website is, welke online concurrenten je hebt en wat je doelgroep is. Ook bespreken je verwachtingen van het gesprek, wat je op dit moment aan online marketing doet en wat de huidige resultaten zijn. In het kort hanteren we de volgende aanpak: 

 

 1. Nul meting: SEO scan van je huidige website
 2. Strategische online marketing sessie (dagdeel): Tijdens deze sessie bepalen we o.a. de punten waarop je je wilt onderscheiden, de wensen van je doelgroep en de mogelijkheden die uit de analyse zijn gekomen.
 3. Schrijven plan van aanpak: Opstellen van een plan voor bijvoorbeeld een succesvolle campagne en conversiestrategie of een social media strategie.
 4. Uitvoeren: In overleg voeren wij de punten uit het plan van aanpak uit, zoals het design en inrichting van landingspagina's, het schrijven van converterende en zoekmachine vriendelijke teksten en voeren wij het technische gedeelte uit. Ook zijn er abonnementsmogelijkheden om voortaan je social media volledig of gedeeltelijk uit te kunnen besteden.
 5. Nazorg: Optimalisatie en evaluatie van de online marketingstrategie.

 

Geïnteresseerd in het behalen van meer online succes?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een online marketingstrategie sessie of in onze diensten en wil je met Toomba een grote slag maken in het behalen van online marketing succes? Maak vandaag nog een afspraak en stel samen met Toomba je online marketingstrategie vast voor je organisatie.

Maak nu een afspraak

Waarom kies je voor online marketing bij Toomba in Lelystad?

 • Toomba voordelen Gecertificeerd personeel
 • Toomba voordelen Ervaren Google partner
 • Toomba voordelen Strategisch advies op het gebied van marketing en IT
 • Toomba voordelen Kosten reductie op proces
 • Toomba voordelen 24/7 ondersteuning
 • Toomba voordelen Betrouwbare MKB partner

Klantervaring

"We wilden een nieuwe website maar er gebeurt online zoveel. We wisten niet wat we moesten doen of waar we moesten beginnen.
Na het eerste contact en de online marketingstrategie sessie met Toomba gaf ons nieuwe inzichten en keuzes waar we mee verder konden. We zijn goed geholpen door het professionele team van Toomba”  
BLOOM Kitchen bar

 

Geïnteresseerd in een online marketingstrategie?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken