Toomba, full service internetbureau
terug naar case overzicht

Wellness Boerderij

De naam zegt het eigenlijk al. De Wellness Boerderij is een boerderij in Egmond aan den Hoef. Men kan diverse dagarrangementen boeken in- of exclusief overnachting. Ook zijn losse behandelingen mogelijk. Toomba heeft een compleet nieuwe huisstijl en website ontwikkeld met als doel een betere converterende website.

http://www.wellnessboerderij.com/

Opdracht/ doelstelling

De opdracht was om een compleet nieuwe huisstijl en website te ontwikkelen waarbij de wellness beleving al op de website begint. Daarnaast moest de website beter gaan converteren: bezoekers makkelijk maken om online een boeking te doen. Tevens was de opdracht voor toomba om online beter zichtbaar te worden.

Design

Toomba heeft een compleet nieuw design ontwikkeld voor de Wellness Boerderij waarbij de beleving van de bezoekers al online begint.

Website

Op basis van het nieuwe design is een nieuwe website ontwikkeld met als focus: betere beleving en conversieoptimalisatie. Om dit te realiseren heeft Toomba diverse specifieke contactformulieren ontwikkeld. Daarnaast heeft Toomba alle teksten geschreven om de optimale beleving mee te geven.

Online marketing

Voor een betere online vindbaarheid heeft Toomba online campagnes in Google AdWords opgezet met als doel: het realiseren van meer online conversies.

100% design
Design
100% development
Development
60% marketing
Marketing

Over Wellness Boerderij

De Wellness Boerderij is een boerderij gelegen in Egmond aan den Hoef die diverse dagarrangementen biedt in- of exclusief overnachting. Daarnaast zijn ook een tal van losse behandelingen te boeken.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Patrick Berends

Operationeel Directeur

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*
*

Visuele ontwerpen

  • Case Wellness Boerderij - screenshot website