Toomba, full service internetbureau
terug naar case overzicht

Bloom Kitchen

BLOOM Kitchen bar is een restaurant gelegen in het centrum van Weesp waar beleving, gevoel en smaak centraal staan, in een eigentijdse setting. Toomba heeft een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Bloom, de online strategie bepaald en een nieuwe website ontwikkeld. Daarnaast draagt Toomba zorg voor de online marketing activiteiten.

http://www.bloomkitchenbar.nl

Opdracht/ doelstelling

Hoe kan door inzet van online middelen het nieuw op te zetten concept in de markt neergezet worden. Voor een nieuw op te richten restaurant een huisstijl ontwikkelen en toepassen op de online activiteiten.

Logo & huisstijl

Omdat het een geheel nieuw bedrijf betrof zijn we begonnen met het bedenken van een logo op basis van het opgestelde businessplan. Na goedkeuring van het logo kon dit doorgetrokken worden naar een huisstijl door vormgeving van zowel de menukaart als de visitekaartjes.

Website

Bij een nieuw bedrijf hoort uiteraard ook een website. Met de opgestelde huisstijl kon snel de lijn doorgetrokken naar een websdesign. Bij de realisatie van de website is ook een reserveringsmodule ontwikkeld zodat heel eenvoudig online direct een reservering gemaakt kan worden. De klant ziet deze reserveringen eenvoudig in een online overzicht en kan de telefonische reservering ook zelf toevoegen.

Online marketing

Naar aanloop van de start van het bedrijf is een advies opgesteld voor de gehele online marketing. Als onderdeel hiervan hebben we een Facebookpagina ontworpen en ingericht die ook mooi in lijn is met het gehele ontwerp van de website.

100% Strategy
Strategy
100% design
Design
100% development
Development
80% marketing
Marketing

Over Bloom Kitchen

BLOOM Kitchen bar is gelegen in het centrum van Weesp waar beleving, gevoel en smaak centraal staan, in een eigentijdse setting.

Zij werken met zoveel mogelijk producten uit eigen streek en staan voor betaalbare gerechten van hoogwaardige kwaliteit.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Sander Bruinsma

Case specialist

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*
*

Visuele ontwerpen

  • Case Bloom Kitchen Bar - Screenshot website