Toomba, full service internetbureau
terug naar case overzicht

ANSUL Brandbeveiliging

ANSUL Brandbeveiliging is een bedrijf in Lelystad welke landelijk opereert. Zij levert en onderhoudt brandbeveiligingsmiddelen en BHV-trainingen. Service staat centraal bij ANSUL. In een continu proces zorgen wij voor de website, monteursapp en alle online marketing activiteiten.

http://www.ansul.nl

opdracht/doelstelling

ANSUL Brandbeveiliging heeft meerdere bedrijfstakken. Als strategisch en uitvoerend partner is Toomba al jarenlang betrokken van doelstelling tot implementatie bij alle online projecten van ANSUL.

Online marketing

ANSUL Brandbeveiliging legt al haar online marketing activiteiten bij Toomba neer. Zo hebben we een 30-tal regionale campagnepagina’s ontwikkeld van design tot daadwerkelijke implementatie. Waarbij ook de Adwords campagnes die erbij horen geheel door ons zijn ingericht, worden gemonitord en onderhouden. Bevindingen worden op reguliere basis met de klant overlegd zodat de juiste vervolgacties genomen kunnen worden. Met deze succesvolle campagnes hebben we de regionale verkoop enorm kunnen ondersteunen.

Website

Vanwege een beperkt budget waren er geen mogelijkheden om de website een geheel nieuw uiterlijk te geven. Om toch goed vindbaar te blijven en te kunnen voldoen aan de nieuwe richtlijnen van Google hierin, is onlangs de website in een gedeeltelijk nieuw jasje gestoken welke ook geschikt is voor elke device zoals pc, tablet en mobiel.

App

Voor alle monteurs die in het land het onderhoud verzorgen aan de apparatuur, is een app ontwikkeld waarmee eenvoudig afspraken met klanten kunnen worden vastgelegd die vervolgens direct inzichtelijk zijn in het CRM systeem.

CRM

Alle interne werkprocessen van ANSUL Brandbeveiliging komen samen in een CRM systeem. Dit zijn zeer uiteenlopende onderdelen van het opstellen van offertes tot het inplannen van BHV trainingen. Deze complexe omgeving wordt continu doorontwikkeld waarbij altijd met de klant wordt doorgesproken of de aanpassingen inderdaad leiden tot een verdere optimalisering van het werk.

80% Strategy
Strategy
100% design
Design
100% development
Development
100% marketing
Marketing

over ANSUL

ANSUL Brandbeveiliging is een bedrijf in Lelystad welke landelijk opereert. Zij levert en onderhoudt blusmiddelen, droge blusleidingen, noodverlichting, plattegronden en BHV-dozen. BHV-, EHBO-, AED- en blustrainingen zorgen in combinatie met e-learning voor de juiste vaardigheden bij een calamiteit.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Maurits Houwert

Senior Online Marketeer

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*

Visuele ontwerpen

  • Ansul