Toomba, full service internetbureau

Hoe kies je goede foto's voor je website?

20-01-2017
Website

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een bekend spreekwoord natuurlijk. Hoe zorg je dat dat beeld jouw verhaal vertelt? En geen afbreuk doet aan je verhaal? En een overzicht van websites waar je gratis prachtige foto's kunt vinden.

 

Heb jij al je call-to-actions in place?

16-01-2017
Website

Call-to-actions zorgen dat je bezoekers gaan doen wat jij wilt dat ze gaan doen. Je plaatst er een opvallende button op je pagina met een goede tekst en mensen worden sneller getriggerd om tot actie over te gaan.

Google Chrome Update: Nu duidelijk welke sites veilig zijn

13-01-2017
Algemeen

Google gaat deze maand zijn browser Google Chrome updaten naar versie 56. In die nieuwe update wordt voortaan duidelijker aangeduid of een website veilig is of juist niet veilig. Wanneer de pagina waarop je gegevens invult niet versleuteld is (dus zonder HTTPS) zal Google Chrome de melding “Niet veilig” geven.

Zo maak je het je klanten makkelijk!

10-01-2017
Website

“Leuker kunnen we ‘t niet maken. Wel makkelijker!” een bekende slogan, je weet waarschijnlijk al van welk bedrijf hij is. Zo niet help ik je even: De Belastingdienst. Door het makkelijker te maken zal je  (potentiële) klant bijvoorbeeld minder snel afhaken. Dus grote kans op meer omzet voor jou. En dat wil toch iedereen?

Hoe schrijf je teksten voor op je website?

02-01-2017
Website

Een website heeft natuurlijk teksten nodig: je wilt je verhaal gaan vertellen aan (potentiële) klanten. Het schrijven van goede en leesbare webteksten is vaak alleen nog wel een vak apart. In dit artikel helpen we je met praktische tips om betere teksten te schrijven voor je website.

Zo haal jij meer uit je Adwords campagne!

28-12-2016
Online Marketing

Zoals je waarschijnlijk wel weet is Google Adwords het advertentieplatform van Google. Door middel van een veiling worden jouw zoekwoorden wel of niet getoond bij zoekopdrachten van potentiële klanten. In dit artikel geef ik je 10 tips die direct voor een beter resultaat kunnen zorgen.

 

Al je marketingactiviteiten in 1 dashboard: Google Data Studio

13-12-2016
Online Marketing

Begin oktober kwam de Google Data Studio 360 Beta uit in Nederland. dIt is een nieuw datavisualisatie- en rapportageprogramma. HIj werd in maart dit jaar aangekondigd door Google. Het is een onderdeel van de Google Analytics 360 Suite.

 

Web Summit Verslag: Ideeen en investeren (Deel 2)

06-12-2016
Algemeen

Als je wilt gaan ondernemen heb je natuurlijk investeerders nodig. Deel 1 ging over het ondernemen, deze week gaan we het hebben over het investeren in projecten en nieuwe ideeën.

De 5 belangrijkste Online Marketing trends voor 2017

02-12-2016
Online Marketing

2017 wordt weer een mooi jaar voor online marketeers. Het wordt straks mobile native, AI gaat de markt domineren en ook AR gaat een grote rol spelen. Wil je bereik? Dan zul je gebruik moeten maken van je influencers. En 2017 wordt ook het einde van de app.

Groot deel overheidswebsites niet beveiligd (HTTPS)

01-12-2016
Algemeen

Open State Foundation publiceerde vandaag een onderzoek waaruit blijkt dat meer dan de helft van de overheidswebsites geen gebruik maakt van beveiligde HTTPS verbindingen. Een behoorlijk kwalijke zaak want de bezoekers lopen extra en vooral onnodige risico’s.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Maurits Houwert

Senior Online Marketeer

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*