Toomba, full service internetbureau

Onderhoud je linkprofiel regelmatig!

22-02-2017
Algemeen
Links naar je website zijn nog steeds belangrijk en nodig. Zonder links naar je website zul je vaak weinig bezoekers ontvangen. Maar linkbuilding is geen eenmalig proces: het is een doorlopende actie net zoals de rest van de zoekmachine optimalisatie (SEO). Komen er een tijdje geen nieuwe links naar je website? Dan zul je zien dat je gaat dalen!

Hoe kun je Google Adwords inzetten voor meer bezoekers?

14-02-2017
Online Marketing

Je website promoten kun je op allerlei verschillende manieren doen, Google Adwords is daar een manier voor. Met Google Adwords kun je door middel van betaalde advertenties op korte termijn zorgen voor meer bezoekers op je website. In dit artikel tips om je Adwords campagne zo optimaal mogelijk te laten presteren en zo veel mogelijk bezoekers binnen te halen.

 

Op welke manieren kun je jouw website promoten?

06-02-2017
Website

Als je eenmaal een website hebt blijft het daar niet bij, je zult aan de slag moeten gaan om je website en natuurlijk je diensten, producten of evenementen te gaan promoten. In dit artikel nemen we je mee in een aantal mogelijkheden die je kunt inzetten!

Hoe kies je goede foto's voor je website?

20-01-2017
Website

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een bekend spreekwoord natuurlijk. Hoe zorg je dat dat beeld jouw verhaal vertelt? En geen afbreuk doet aan je verhaal? En een overzicht van websites waar je gratis prachtige foto's kunt vinden.

 

Heb jij al je call-to-actions in place?

16-01-2017
Website

Call-to-actions zorgen dat je bezoekers gaan doen wat jij wil dat ze gaan doen. Je plaatst een opvallende button op je pagina met een goede tekst en mensen worden sneller getriggerd om tot actie over te gaan.

Google Chrome Update: Nu duidelijk welke sites veilig zijn

13-01-2017
Algemeen

Google gaat deze maand zijn browser Google Chrome updaten naar versie 56. In die nieuwe update wordt voortaan duidelijker aangeduid of een website veilig is of juist niet veilig. Wanneer de pagina waarop je gegevens invult niet versleuteld is (dus zonder HTTPS) zal Google Chrome de melding “Niet veilig” geven.

Zo maak je het je klanten makkelijk!

10-01-2017
Website

“Leuker kunnen we ‘t niet maken. Wel makkelijker!” een bekende slogan, je weet waarschijnlijk al van welk bedrijf hij is. Zo niet help ik je even: De Belastingdienst. Door het makkelijker te maken zal je  (potentiële) klant bijvoorbeeld minder snel afhaken. Dus grote kans op meer omzet voor jou. En dat wil toch iedereen?

Hoe schrijf je teksten voor op je website?

02-01-2017
Website

Een website heeft natuurlijk teksten nodig: je wilt je verhaal gaan vertellen aan (potentiële) klanten. Het schrijven van goede en leesbare webteksten is vaak alleen nog wel een vak apart. In dit artikel helpen we je met praktische tips om betere teksten te schrijven voor je website.

Zo haal jij meer uit je Adwords campagne!

28-12-2016
Online Marketing

Zoals je waarschijnlijk wel weet is Google Adwords het advertentieplatform van Google. Door middel van een veiling worden jouw zoekwoorden wel of niet getoond bij zoekopdrachten van potentiële klanten. In dit artikel geef ik je 10 tips die direct voor een beter resultaat kunnen zorgen.

 

Al je marketingactiviteiten in 1 dashboard: Google Data Studio

13-12-2016
Online Marketing

Begin oktober kwam de Google Data Studio 360 Beta uit in Nederland. dIt is een nieuw datavisualisatie- en rapportageprogramma. HIj werd in maart dit jaar aangekondigd door Google. Het is een onderdeel van de Google Analytics 360 Suite.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Maurits Houwert

Senior Online Marketeer

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*