Toomba, full service internetbureau

Web Summit Verslag: Ideeen en investeren (Deel 2)

06-12-2016
Algemeen

Als je wilt gaan ondernemen heb je natuurlijk investeerders nodig. Deel 1 ging over het ondernemen, deze week gaan we het hebben over het investeren in projecten en nieuwe ideeën.

De 5 belangrijkste Online Marketing trends voor 2017

02-12-2016
Online Marketing

2017 wordt weer een mooi jaar voor online marketeers. Het wordt straks mobile native, AI gaat de markt domineren en ook AR gaat een grote rol spelen. Wil je bereik? Dan zul je gebruik moeten maken van je influencers. En 2017 wordt ook het einde van de app.

Groot deel overheidswebsites niet beveiligd (HTTPS)

01-12-2016
Algemeen

Open State Foundation publiceerde vandaag een onderzoek waaruit blijkt dat meer dan de helft van de overheidswebsites geen gebruik maakt van beveiligde HTTPS verbindingen. Een behoorlijk kwalijke zaak want de bezoekers lopen extra en vooral onnodige risico’s.

Veiligheid: Wachtwoord controleren, doe jij dat wel eens?

24-11-2016
Algemeen

Is jouw wachtwoord wel veilig? En verander je hem ook wel eens? Als verkeerde mensen in je account kunnen komen is dat niet altijd even leuk. Denk aan een email box waar iemand bij al je gegevens kan komen, of iemand die even je website verbouwd omdat hij er in kan. Niet grappig!

In verband met“Nationale Check je Wachtwoorden Dag” besteden we vandaag extra aandacht aan wachtwoorden en de veiligheid ervan.

9 Tips om je advertenties te optimaliseren voor de feestdagen

22-11-2016
Online Marketing

Ruim de helft van de Nederlanders koopt voor de feestdagen online producten. Dit kan uiteenlopen van cadeautjes voor Sinterklaas of voor kerst tot aan een volledig kerstdiner of vuurwerk. Veel consumenten starten in november al met het online oriënteren. Hieronder vind je 9 tips die je kunnen helpen met het optimaliseren van je advertentie campagnes voor de feestdagen. Veel van onderstaande tips gelden voor zowel Adwords, Facebook als Bing Ads.

Congres Content Marketing & Webredactie

18-11-2016
Algemeen

Donderdag 17 november ben ik naar het Congres Content Marketing & Webredactie geweest. Het was een leuke en inspirerende dag over het schrijven en promoten van online content. Voor mij was het de eerste keer op dit congres, het werd al voor de 6de keer gehouden. De presentatie werd erg leuk gedaan door Sofie van den Enk.

Web Summit verslag: Ondernemen (deel 1)

16-11-2016
Algemeen

Web Summit werd dit jaar voor het eerst in Lissabon gehouden. Het is een enorm congres waar startups, investeerders en disruptors in de tech industrie op af komen. Het is een netwerkevenement, maar er wordt ook veel kennis gedeeld in de sessies. Vanwege de grootte van het evenement hebben we er voor gekozen de artikelen op te splitsen, houd het blog dus in de gaten voor het nieuwe artikel volgende week.

Verslag: GitLab World Tour

09-11-2016
Algemeen

Terwijl andere collega's nu op de Web Summit in Lissabon zitten was het vorige week nog tijd voor een ander evenement: GitLab World Tour. De GitLab World Tour was 19 oktober in Londen en 26 oktober in New York, en nu in Amsterdam. Onze collega Alexander Linke is er geweest en doet er kort verslag over.

CFCamp: Veel positief nieuws over ColdFusion en Toomba nu bestuurslid Lucee

01-11-2016
Coldfusion

Op 20 & 21 oktober was het tijd voor CF Camp 2016 in München. Een congres voor ColdFusion ontwikkelaar waar de top van Europa naar toe kwam. Van ons gingen de collega’s Sander, Alexander, Ivo en Jacco er naar toe en zij brengen verslag uit van dit gave congres.

 

Domain Driven Design: Sneller ontwikkelen en elkaar begrijpen

28-10-2016
Algemeen

Al een tijd geleden schreven we de door ons gevolgde workshop Domain Driven Design. Dat artikel wordt nog altijd veel gelezen omdat het een van de weinige Nederlandse artikelen is over dit onderwerp. Tijd dus om er eens een nieuw artikel over te schrijven!

Blog archief »

Interessant? Deel dit met anderen!