Toomba, full service internetbureau

Je product of dienst promoten? Gebruik influencers!

21-04-2017
Online Marketing

Heb je er al eens van gehoord, influencers? Heel kort door de bocht: Mensen die invloed hebben op een groep andere mensen. Je hebt grote influencers zoals BN-ers die al veelvuldig door bedrijven worden ingezet maar je kunt ook aan de slag met micro influencers, zoals vloggers of bloggers. Zij hebben kleiner netwerk maar vaak ook vele trouwe fans die ze bijna blindelings volgen.

 

Moet ik gaan bloggen voor mijn bedrijf?

10-04-2017
Online Marketing

Vraag jij je wel eens af of je moet gaan bloggen voor je bedrijf? Bloggen voor je bedrijf kan ervoor zorgen dat je een betere relatie opbouwt met je bestaande klanten maar ook nieuwe klanten aantrekken. In dit artikel helpen we je met de keuze voor het wel of niet zakelijk bloggen.

Wat is jouw zoekmachine optimalisatie strategie?

07-04-2017
Online Marketing

Zoekmachine optimalisatie, SEO, zoekmachine marketing, hoe je het ook noemen wilt: het is geen eenmalige actie maar een doorlopend proces. Verstandig dus om daarvoor een strategie te gaan bepalen en lijnen daarvoor uit te zetten.

 

Hoe kom je erachter wie je doelgroep daadwerkelijk is?

27-03-2017
Online Marketing

Als je aan de slag gaat met je online marketing strategie en je social media strategie is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is. Maar hoe kom je eigenlijk achter je online doelgroep? En hoe kom je erachter hoe je ze beter kunt helpen?

 

Hoe bepaal je doelstellingen en KPI's?

20-03-2017
Online Marketing

Als je aan de slag gaat met je online marketing strategie moet je online doelstellingen en KPI’s gaan bedenken. En vervolgens moet je die natuurlijk ook gaan meten. Wat voor doelstellingen kun je kiezen? Hoe bepaalde haalbare KPI’s? En hoe kan je ze vervolgens meten? Dat lees je in dit artikel!

Social media strategie waar moet je aan denken?

13-03-2017
Online Marketing

“We moeten iets doen met Facebook”. Een veelgehoorde zin. We moeten iets doen met social media. Maar moet je wel iets doen met Facebook? Zit je doelgroep niet op Linkedin? Of juist op snapchat? Voor je met losse flodders gaat schieten is het verstandig om een social media strategie te gaan opzetten. Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

 

Online marketing strategie hoe en waarom?

06-03-2017
Online Marketing

Als je een online marketing strategie hebt vastgelegd weet iedereen waar je naartoe wilt. Je schiet niet met losse flodders en de doelstellingen en targets zijn duidelijk. Kortom: heb je geen online marketing strategie? Dan kost het je zeer waarschijnlijk onnodig veel geld en tijd.

Bing advertenties: ook een gave manier om je bezoekers te boosten

27-02-2017
Online Adverteren

Het bereik van Bing is een stuk kleiner in Nederland dan Google: ruim 3,5% van de opdrachten worden gedaan in Bing.

Onderhoud je linkprofiel regelmatig!

22-02-2017
Algemeen

Links naar je website zijn nog steeds belangrijk en nodig. Zonder links naar je website zul je vaak weinig bezoekers ontvangen. Maar linkbuilding is geen eenmalig proces: het is een doorlopende actie net zoals de rest van de zoekmachine optimalisatie (SEO). Komen er een tijdje geen nieuwe links naar je website? Dan zul je zien dat je gaat dalen!

Hoe kun je Google Adwords inzetten voor meer bezoekers?

14-02-2017
Online Marketing

Je website promoten kun je op allerlei verschillende manieren doen, Google Adwords is daar een manier voor. Met Google Adwords kun je door middel van betaalde advertenties op korte termijn zorgen voor meer bezoekers op je website. In dit artikel tips om je Adwords campagne zo optimaal mogelijk te laten presteren en zo veel mogelijk bezoekers binnen te halen.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Maurits Houwert

Senior Online Marketeer

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*