Toomba, full service internetbureau

ColdFusion Summit verslag

19-10-2016
Coldfusion

Afgelopen week was er een Adobe ColdFusion Summit in Las Vegas. Als voorbereiding op CFcamp München deze week nemen we je graag even mee door de samenvatting van wat er daar gezegd is. Er waren daar vorige week zo’n 500 bezoekers waarvan er zo’n 100 die er voor de eerste keer waren.

 

Wat is Google Penguin? En wat houdt de laatste Penguin 4.0 update in?

14-10-2016
Zoekmachine Optimalisatie

Google Penguin is een update in het algoritme van Google die kijkt naar de kwaliteit van verwijzende links. Het is ter voorkoming van websites die bijvoorbeeld veel links kopen en zo eigenlijk de zoekresultaten vervuilen met slechte content, ter voorkoming van link spam dus.

 

Content schrijven, waar ga je over schrijven?

04-10-2016
Zoekmachine Optimalisatie

Schreef ik eerder nog over het nut van de contentkalender nu ga ik je helpen met hoe je dan aan onderwerpen komt om te gaan schrijven. En wat is belangrijk bij het schrijven van content? Ook dit vind je in dit artikel.

Is linkbuilding nog nodig? Zo kom je hoger in Google!

28-09-2016
Online Marketing

Veel mensen vragen zich af; is linkbuilding anno 2016 nog nodig? Of ze gaan er eigenlijk al vanuit dat het niet nodig is. Links naar je website zijn in ieder geval nog steeds van groot belang, ook in 2016.

Werken met Google Drive? De voordelen!

21-09-2016
Algemeen

Wij werken veel met Google Drive: een online systeem voor het maken, delen en beheren van bestanden. In Google Drive is ook het product Google Docs geïntegreerd waarin je bestanden kunt maken. Het is een gratis tool die voor iedereen te gebruiken is.

Het nut van de contentkalender

09-09-2016
Social Media

Content is het belangrijkste op het web. Zonder content geen bezoekers, zonder content geen volgers, zonder content geen inkomsten. Door een contentkalender of contentplanning in te gaan zetten ben je bewust bezig met je content, je doelgroep en je doelen.

Adverteren in Bing? Lagere kosten!

01-09-2016
Algemeen

Bij online adverteren wordt vaak gedacht aan Google Adwords, maar wist je dat je bij Bing ook kunt adverteren? En nog handiger je kunt je Adwords campagne zo kopiëren naar Bing. Bovendien zijn de kosten lager en haal je vaak een beter rendement.

Je lokale vindbaarheid (SEO) verbeteren? Dat doe je zo!

29-08-2016
Algemeen

Stel je hebt een bedrijf(je) dat lokaal opereert. Dan wil je natuurlijk goed gevonden worden als mensen in de buurt van je bedrijf zijn en op gerelateerde termen zoeken. Hoe kun je dat precies aanpakken? Met deze praktische tips kun je zo aan de slag.

Zoekwoorden onderzoek, tips om het zelf te doen

19-08-2016
Algemeen

Content is een van de belangrijkste delen van je zoekmachine optimalisatie, zonder content op je website zul je waarschijnlijk weinig bezoekers ontvangen. Hoe zorg je er voor dat je de juiste content schrijft met vooral daarin de juiste zoekwoorden en hun synoniemen? In dit artikel helpen we je op weg!

Nieuw in Adwords: Uitgebreide tekst advertenties

11-08-2016
Algemeen

Afgelopen maand heeft Google een nieuwe advertentie vorm gelanceerd: Uitgebreide advertenties. Dit houdt in dat je tot 47% meer ruimte hebt voor je advertentie en daar door meer kans krijgt om de potentiële klant te overtuigen. Update nu je advertentie teksten en voorkom dat je advertenties volgend jaar helemaal niet meer getoond worden.

Blog archief »

Interessant? Deel dit met anderen!