Toomba, full service internetbureau

5 tips voor het inzetten van LinkedIn!

25-09-2017
Online Marketing

Je hebt een bedrijfspagina op LinkedIn en je wilt meer bereik genereren en de juiste doelgroepen bereiken. Maar hoe pak je dit nu aan? Wat is de de juiste aanpak om meer uit LinkedIn te halen? Start vandaag nog met deze praktische tips!

Een internetbureau kiezen, zo doe je dat!

28-08-2017
Online Marketing

De knoop is doorgehakt, het is tijd voor een nieuwe website. Hoe kies je dan het juiste internetbureau? De bomen zijn vaak door het bos niet meer te zien. Er zijn zo ontzettend veel internetbureau’s vandaag de dag!

Voorkom deze meest gemaakte fouten bij een nieuwe website

26-06-2017
Online Marketing

De keuze voor een nieuwe website is gemaakt. Tijd om aan de slag te gaan! Voorkom dat je onderstaande fouten maakt bij het bouwen en lanceren van een nieuwe website.

 

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website?

14-06-2017
Online Marketing

Je website staat al een tijdje en misschien begin je zelf te twijfelen of anderen wijzen je er op dat je website een opknapbeurt nodig heeft.  Wanneer is het nou echt tijd voor een nieuwe website?

Betere webteksten schrijven

06-06-2017
Online Marketing

Het juiste onderwerp vinden en er dan een lekker lopend verhaal over schrijven is soms nog een beste uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat je artikelen je bezoekers meer aanspreken, boeien en fijner te lezen zijn? Dat lees je in dit artikel.

Hoe zorg je voor een succesvol zakelijk blog?

01-05-2017
Online Marketing

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om te gaan bloggen, hoe zorg ervoor dat het ook een succes gaat worden? In dit artikel leer je de juiste onderwerpen kiezen, hoe je zorgt dat het leesbaar is en wat je nog meer moet doen om er een succes van te maken.

Je product of dienst promoten? Gebruik influencers!

21-04-2017
Online Marketing

Heb je er al eens van gehoord, influencers? Heel kort door de bocht: Mensen die invloed hebben op een groep andere mensen. Je hebt grote influencers zoals BN-ers die al veelvuldig door bedrijven worden ingezet maar je kunt ook aan de slag met micro influencers, zoals vloggers of bloggers. Zij hebben kleiner netwerk maar vaak ook vele trouwe fans die ze bijna blindelings volgen.

 

Moet ik gaan bloggen voor mijn bedrijf?

10-04-2017
Online Marketing

Vraag jij je wel eens af of je moet gaan bloggen voor je bedrijf? Bloggen voor je bedrijf kan ervoor zorgen dat je een betere relatie opbouwt met je bestaande klanten maar ook nieuwe klanten aantrekken. In dit artikel helpen we je met de keuze voor het wel of niet zakelijk bloggen.

Wat is jouw zoekmachine optimalisatie strategie?

07-04-2017
Online Marketing

Zoekmachine optimalisatie, SEO, zoekmachine marketing, hoe je het ook noemen wilt: het is geen eenmalige actie maar een doorlopend proces. Verstandig dus om daarvoor een strategie te gaan bepalen en lijnen daarvoor uit te zetten.

 

Hoe kom je erachter wie je doelgroep daadwerkelijk is?

27-03-2017
Online Marketing

Als je aan de slag gaat met je online marketing strategie en je social media strategie is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is. Maar hoe kom je eigenlijk achter je online doelgroep? En hoe kom je erachter hoe je ze beter kunt helpen?

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Patrick Berends

Operationeel Directeur

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*
*