Toomba, full service internetbureau

Hoe bepaal je doelstellingen en KPI's?

20-03-2017
Online Marketing

Als je aan de slag gaat met je online marketing strategie moet je online doelstellingen en KPI’s gaan bedenken. En vervolgens moet je die natuurlijk ook gaan meten. Wat voor doelstellingen kun je kiezen? Hoe bepaalde haalbare KPI’s? En hoe kan je ze vervolgens meten? Dat lees je in dit artikel!

Social media strategie waar moet je aan denken?

13-03-2017
Online Marketing

“We moeten iets doen met Facebook”. Een veelgehoorde zin. We moeten iets doen met social media. Maar moet je wel iets doen met Facebook? Zit je doelgroep niet op Linkedin? Of juist op snapchat? Voor je met losse flodders gaat schieten is het verstandig om een social media strategie te gaan opzetten. Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

 

Online marketing strategie hoe en waarom?

06-03-2017
Online Marketing

Als je een online marketing strategie hebt vastgelegd weet iedereen waar je naartoe wilt. Je schiet niet met losse flodders en de doelstellingen en targets zijn duidelijk. Kortom: heb je geen online marketing strategie? Dan kost het je zeer waarschijnlijk onnodig veel geld en tijd.

Bing advertenties: ook een gave manier om je bezoekers te boosten

27-02-2017
Online Adverteren

Het bereik van Bing is een stuk kleiner in Nederland dan Google: ruim 3,5% van de opdrachten worden gedaan in Bing.

Onderhoud je linkprofiel regelmatig!

22-02-2017
Algemeen

Links naar je website zijn nog steeds belangrijk en nodig. Zonder links naar je website zul je vaak weinig bezoekers ontvangen. Maar linkbuilding is geen eenmalig proces: het is een doorlopende actie net zoals de rest van de zoekmachine optimalisatie (SEO). Komen er een tijdje geen nieuwe links naar je website? Dan zul je zien dat je gaat dalen!

Hoe kun je Google Adwords inzetten voor meer bezoekers?

14-02-2017
Online Marketing

Je website promoten kun je op allerlei verschillende manieren doen, Google Adwords is daar een manier voor. Met Google Adwords kun je door middel van betaalde advertenties op korte termijn zorgen voor meer bezoekers op je website. In dit artikel tips om je Adwords campagne zo optimaal mogelijk te laten presteren en zo veel mogelijk bezoekers binnen te halen.

 

Op welke manieren kun je jouw website promoten?

06-02-2017
Website

Als je eenmaal een website hebt blijft het daar niet bij, je zult aan de slag moeten gaan om je website en natuurlijk je diensten, producten of evenementen te gaan promoten. In dit artikel nemen we je mee in een aantal mogelijkheden die je kunt inzetten!

Hoe kies je goede foto's voor je website?

20-01-2017
Website

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een bekend spreekwoord natuurlijk. Hoe zorg je dat dat beeld jouw verhaal vertelt? En geen afbreuk doet aan je verhaal? En een overzicht van websites waar je gratis prachtige foto's kunt vinden.

 

Heb jij al je call-to-actions in place?

16-01-2017
Website

Call-to-actions zorgen dat je bezoekers gaan doen wat jij wil dat ze gaan doen. Je plaatst een opvallende button op je pagina met een goede tekst en mensen worden sneller getriggerd om tot actie over te gaan.

Google Chrome Update: Nu duidelijk welke sites veilig zijn

13-01-2017
Algemeen

Google gaat deze maand zijn browser Google Chrome updaten naar versie 56. In die nieuwe update wordt voortaan duidelijker aangeduid of een website veilig is of juist niet veilig. Wanneer de pagina waarop je gegevens invult niet versleuteld is (dus zonder HTTPS) zal Google Chrome de melding “Niet veilig” geven.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Maurits Houwert

Senior Online Marketeer

T: 0320 - 280327

M: info@toomba.nl

*
*