Nieuws

Dev.Objective(), een onvergetelijke ervaring! 22-05-2015

Van 12 tot en met 15 mei vond de conferentie “dev.objective()” plaats in Minneapolis Minnesota. Een team van afgevaardigden van Toomba bezocht deze uiterst interessante conferentie.

Lees meer
Toomba versterkt wederom haar team 13-05-2015

Timon Kuik is nu sinds 3 weken werkzaam voor Toomba als senior developer, reden genoeg om Timon beter te leren kennen.

Lees meer
Toomba hoofdsponsor van tennistoernooi LTVL Toomba Open 05-05-2015

Fullservice internetbureau Toomba uit Lelystad is de hoofdsponsor geworden van het tennistoernooi van Lawn Tennis Vereniging Lelystad (LTVL), wat nu de naam draagt ‘Toomba Open / NRt***’.

Lees meer
Nieuwe look & feel voor ANSUL Solutions 21-04-2015

Fullservice internetbureau Toomba heeft voor ANSUL Solutions een nagelnieuwe website gerealiseerd. Online marketeer Roliena Foppen en webdesigner Chris Constandse stroopten hun mouwen op en gingen online aan de slag voor het bedrijf in blus- en brandsystemen.

Lees meer
Toomba’s website óók in internationaal Engels 31-03-2015

De website van fullservice internetbureau Toomba gaat deze week live… in het Engels. “We groeien nog steeds en willen ons internationaal profileren”, zegt Roliena Foppen, online marketeer van Toomba.

Lees meer
Yanmar Europe blij met Toomba’s weboplossingen 23-03-2015

Fullservice internetbureau Toomba en Yanmar werken al lange tijd samen. In een dubbelinterview vragen we enerzijds Dana van Kammen, Assistant Manager Marketing & Promotion Department van Yanmar Europe B.V. over de samenwerking en de ervaring met Toomba’s weboplossingen, én anderzijds Pascal van Egmond van Toomba, hoe het fullservice internetbureau uit Lelystad deze wereldspeler heeft kunnen helpen.

Lees meer
MyToomba-omgeving verhuist naar Google Cloud 13-03-2015

MyToomba-omgeving is naar Google Cloud verhuisd. Ivo de Bruijn, web developer bij Toomba is zeer enthousiast over deze verandering. Hij gaat uitgebreid in op de vele voordelen van Google Cloud voor het fullservice internetbureau uit Lelystad.

Lees meer
“Is je site responsive én snel genoeg voor Google’s update?” 05-03-2015

Google gaat in april van dit jaar sites screenen of zij responsive snel genoeg zijn. Business developer van Toomba, Jurre Schieving: “In april volgt een update van zoekmachine Google. Websites die daarna niet of niet snel genoeg op smartphones tonen, krijgen problemen bij hun vindbaar- en zichtbaarheid.”

Lees meer
Toomba’s nieuwste stagiair Pascal van Egmond leert programmeren 27-02-2015

Toomba’s nieuwste stagiair Pascal van Egmond leert programmeren in een voor hem nieuwe taal: ColdFusion. “Op mijn opleiding heb ik programmeertaal zoals Java geleerd. Wat ik bij Toomba leer, is echt leuk.”

Lees meer
Toomba’s team omarmt scrum 20-02-2015

“Sneller, beter en effectiever met deze nieuwe werkwijze”

Fullservice internetbureau Toomba is de afgelopen tijd enorm gegroeid. Projectleider Sabrina Zwebe: “Daarom waren we op zoek naar een nieuwe werkwijze, om beter, sneller en effectiever te worden.” Toomba koos voor ‘scrum’.

Lees meer

Maak nu een afspraak

Inschrijven nieuwsbrief