Nieuws

Toomba neemt afslag Noord 06-10-2015

Jurre Schieving, business developer bij Toomba, heeft de smaak te pakken! Na de succesvolle dagen op Flevo Zakenfestival op Airport Lelystad, staan de volgende netwerkdagen al genoteerd in de drukbezette agenda van Jurre.

Lees meer
Toomba stelt je graag voor aan dè nieuwe online marketeer! 01-10-2015

Toomba is weer een nieuwe aanwinst rijker! Dit keer stellen we je graag voor aan Shai Meijers, Toomba’s nieuwe specialist op online marketing gebied. Uiteraard hebben we Shai de hemd van het lijf gevraagd om hem beter te leren kennen.

Lees meer
Toomba is volop in ontwikkeling! 22-09-2015

Jurre Schieving, Business Developer bij Toomba is onlangs een traject gestart met Cees Brouwer van BusinessBuilding. “Een mooie stap in mijn carrière bij Toomba,” aldus Jurre. “Dit jaar willen wij 5 klanten bedienen uit de top 500 van Nederland.

Lees meer
Toomba staat met stand op Flevo Zakenfestival; hèt business event voor Flevoland 15-09-2015

Fullservice internetbureau Toomba heeft op het nippertje de allerlaatste stand kunnen bemachtigen op het Flevo Zakenfestival. Het Flevo Zakenfestival ‘De Verbinding” wordt gehouden op 23 en 24 september op Lelystad Airport.

Lees meer
Toomba omarmt Slack; dè tool voor team communicatie 09-09-2015

Sinds kort werken alle mensen bij Toomba met het communicatieprogramma Slack. Slack is een communicatietool voor teams binnen bedrijven. Alexander Linke, webdeveloper bij Toomba heeft Slack geïmplementeerd bij Toomba.

Lees meer
DevOps; dè oplossing voor een efficiënte samenwerking tussen Developers en Operations 01-09-2015

Bij Toomba zijn de mensen achter de schermen altijd bezig om zichzelf te blijven ontwikkelen en te onderzoeken met welke technieken ze nog efficiënter kunnen werken. Deze week vertelt Ivo de Bruijn enthousiast over DevOps; een logisch vervolg op de Agile projectaanpak.

Lees meer
Toomba wordt Google partner 27-08-2015

Toomba is officieel Google partner geworden. Google Partners is de naam van het programma dat Google heeft opgezet voor bureaus en online marketing professionals.

Lees meer
Toomba wordt officieel Lucee partner 20-08-2015

Toomba is officieel Lucee partner geworden. Lucee is de opensource variant op Coldfusion: het ontwikkelplatform van Adobe. Door Lucee partner te worden, heeft Toomba een belangrijke stem in toekomstige ontwikkelingen binnen het platform.

Lees meer
ANSUL migratie van MSSQL naar MySQL server 11-08-2015

Bij Toomba hebben ze afgelopen maanden niet stil gezeten, sterker nog na maanden van hard werken van met name Lisette Wolffenbuttel, Timon Kuik en Sanne Spaargaren is afgelopen maand de migratie uitgevoerd van het ANSUL intranet.

Lees meer
Toomba in de hoofdrol: Succes maak je door passie 06-08-2015

Fullservice internetbureau Toomba geeft een kijkje achter de schermen met de nieuwe bedrijfsfilm. De bedrijfsfilm laat het succes van het Lelystadse bedrijf zien vanwaar het begon tot waar Toomba vandaag de dag staat. Dat het succes te maken heeft met de passie van het team is een feit. Uitdagingen worden door Toomba bewust opgezocht om steeds vooraan te staan in de ontwikkelingen.

Lees meer

Maak nu een afspraak

Inschrijven nieuwsbrief