Nieuws

TOOMBA realiseert voor ING IM beleggingsplatform fitvermogen.nl 03-03-2014

Het full-service internetbureau Toomba uit Lelystad heeft voor ING Investment Management de website fitvermogen.nl mogen ontwikkelen. Toomba realiseerde binnen slechts een half jaar tijd dit ‘execution-only’-platform, bedoeld voor alle particuliere beleggers in Nederland vanaf 18 jaar en ouder.

Lees meer
Lancering drie nieuwe websites voor Yanmar Europe 14-05-2013

Na maanden van intensieve samenwerking zijn eind april de eerste drie nieuwe Yanmar Europe websites live gegaan: Yanmar EuropeYanmar Agriculture en Yanmar Marine.

Lees meer
Nieuwe website voor GPE Technical Services 28-03-2013

Vorige week is de nieuwe website van GPE Technical Services live gegaan. De afgelopen tijd is samengewerkt naar een website die past bij de wijzigingen die het bedrijf heeft ondergaan. Deze nieuwe website sluit beter aan bij de professionele manier van zaken doen en de geleverde hoge kwaliteit van de producten.

Lees meer
Toomba website compleet vernieuwd 28-02-2013

Vol trots presenteren wij de nieuwe website van Toomba! Het werd hoog tijd dat onze eigen website aansluit bij de werkzaamheden die wij uitvoeren voor al onze klanten anno 2013.

Lees meer
Toomba viert 15-jarig jubileum 08-11-2012

In februari van dit jaar was het precies 15 jaar geleden dat het bedrijf Toomba een feit was. Dit hebben we eind september gevierd samen met alle collega's en onze klantrelaties. In een informele setting, alle partners en kinderen waren ook uitgenodigd, is stilgestaan bij de afgelopen jaren.

Lees meer
Volg de sociale media workshop bij Toomba 08-10-2012

Je leest veel over de sociale media en hebt er zelf al een beetje mee gespeeld. Het is alleen niet helder wat je er zakelijk mee kan. Toomba organiseert de komende maanden een workshop sociale media. Wij laten de mogelijkheden zien en zoomen we in waar het voor jouw onderneming het meeste succes kan opleveren. To the point en praktisch.

Lees meer
AjaxCafé met nieuwe opties uitgebreid 17-07-2012

AjaxCafé is een partner waar Toomba nauw mee samenwerkt sinds afgelopen jaar. Eind maart is www.ajaxcafe.nl in een geheel nieuw jasje gelanceerd. De maanden daarna is gewerkt aan onder andere een mobiele versie. Je vindt hier het laatste nieuws, spelersinformatie en natuurlijk wedstrijdinformatie.

Lees meer
Weer budget voor Scholingsvouchers 03-04-2012

Ondernemers kunnen vanaf 2 april weer een aanvraag indienen voor een Scholingsvoucher-tegoedbon. Een aantal in 2011 uitgegeven tegoedbonnen is per 31 maart verlopen, waardoor het voor die tegoedbonnen gereserveerde bedrag is vrijgevallen voor nieuwe aanvragen.

Lees meer
Stealth.nl stopt per 1 mei 2012 04-03-2012

De website stealth.nl zal per 1 mei 2012 opgeheven worden. Indertijd is gestart met Stealth om website eigenaren een tool te bieden voor het inzichtelijk krijgen van website bezoeken. In de loop der jaren zijn er meer, en betere, alternatieven bijgekomen. Reden voor Stealth (onderdeel van Toomba) om deze website op te heffen.

Lees meer
Nieuwe sites live 30-01-2012

2012 is goed begonnen voor Toomba en haar klanten. In de maand januari hebben we al direct een aantal leuke sites live kunnen brengen. 

Lees meer

Maak nu een afspraak