Nieuws

Toomba’s nieuwste stagiair Pascal van Egmond leert programmeren 27-02-2015

Toomba’s nieuwste stagiair Pascal van Egmond leert programmeren in een voor hem nieuwe taal: ColdFusion. “Op mijn opleiding heb ik programmeertaal zoals Java geleerd. Wat ik bij Toomba leer, is echt leuk.”

 

Lees meer
Toomba’s team omarmt scrum 20-02-2015

“Sneller, beter en effectiever met deze nieuwe werkwijze”

Fullservice internetbureau Toomba is de afgelopen tijd enorm gegroeid. Projectleider Sabrina Zwebe: “Daarom waren we op zoek naar een nieuwe werkwijze, om beter, sneller en effectiever te worden.” Toomba koos voor ‘scrum’.

Lees meer
Specialist in beveiliging Topline Security klopt bij Toomba aan 13-02-2015

“Grotere naamsbekendheid en meer klanten met speciale landingspagina”

Eigenaar van Topline Security, Sven de Ceuninck van Capelle wil meer naamsbekendheid krijgen als specialist in beveiliging. “Topline Security is gespecialiseerd in het beveiligen van woningen en bedrijven. Om onze naamsbekendheid online te vergroten, hebben wij fullservice internetbureau Toomba ingeschakeld.”

Lees meer
Chris Constandse als nieuwe webdesigner aan de slag bij Toomba 06-02-2015

Chris Constandse is afgelopen maandag als nieuwe webdesigner bij fullservice internetbureau Toomba aan de slag gegaan. “Het voelt heel goed. Ik ben er ontzettend blij mee.”

Lees meer
Big data via IBM Bluemix verzamelen? Een makkie! 22-01-2015

Toomba’s webdeveloper Alexander Linke heeft afgelopen dinsdag uitleg gekregen over de nieuwste online webapplicatie Bluemix van IBM. Hij is enthousiast: “Big data via Bluemix verzamelen en inzetten voor onderzoek? Via deze applicatie een makkie!”

Lees meer
Toomba geeft salesteam van ANSUL Brandbeveiliging social media-training 15-01-2015

Fullservice internetbureau Toomba heeft onlangs het salesteam van ANSUL Brandbeveiliging social media-trainingen gegeven. Marcel van Schooneveld, directeur Marketing & Sales van ANSUL BV, is positief gestemd. “We zien nog geen directe resultaten, maar het is sowieso langetermijnwerk.”

Lees meer
Toomba zet Detagon in voor versterken van eigen organisatie 09-01-2015

Fullservice internetbureau Toomba is afgelopen jaar flink gegroeid en doet dat nog steeds. Management assistent Alexandra Smit: “Daarom hebben we gekozen om een nog professionelere beoordelingssystematiek op te zetten voor ons team.”

Lees meer
Toomba blikt terug op succesvol 2014 30-12-2014

Oprichters van Toomba, Martijn Steltman en Sander Bruinsma, kijken terug op een succesvol jaar. “De kers op de taart was toch wel het moment dat wij de Gouden Gazelle Award op het podium in Amsterdam in ontvangst mochten nemen.”

Lees meer
Perfecte match tussen Toomba en WeMatch 21-12-2014

Werving- en selectiebureau WeMatch werkt al een tijd voor fullservice internetbureau Toomba. "En met succes", zegt Alexandra Smit van Toomba. "Onze samenwerking gaan we versterken door haar website te vernieuwen."

Lees meer

Maak nu een afspraak

Inschrijven nieuwsbrief