Nieuws

Toomba’s golfevent op Harderwold geslaagd 16-10-2014

Toomba heeft afgelopen vrijdag een golfevent gehouden op Golfpark Harderwold. Mirjam de Rooij van It's gonna happen ondersteunde Toomba’s management assistent Alexandra Smit bij de organisatie hiervan. Toomba nodigde relaties uit om een balletje te komen slaan op de golfbaan.

Lees meer
Toomba lanceert CMS versie 3.8 10-10-2014

Het Toomba team is de afgelopen maand weer druk bezig geweest met het verbeteren van het CMS. Het team heeft voornamelijk gewerkt aan gebruiksvriendelijkheid, beveiliging en verbeteringen aan modules.In dit nieuwsbericht geven wij een update over de laatste wijzigingen in ons CMS.

Lees meer
Toomba’s toptalent Martijn van Workum aan de slag bij ING 10-10-2014

Toomba heeft veel professionals op ingewikkelde klussen zitten. Een van Toomba’s toptalenten is de 32-jarige Martijn van Workum. Hij werkt als software ontwikkelaar bij ING. Lees het relaas van onze fanatiek hardloper en gamer hieronder.

Lees meer
Toomba steeds vaker met directies in gesprek 03-10-2014

Als full service internetbureau heeft Toomba steeds vaker gesprekken met directeuren van bedrijven en organisaties. Sander Bruinsma, partner en mede-oprichter van Toomba, licht het toe.

Lees meer
Frank van den Dungen aan boord bij Toomba 25-09-2014

Frank van den Dungen (47) werkt vanaf deze week als Senior ColdFusion Developer bij Toomba. Zijn hobby’s - Kyokushin Karate en films/series kijken – zal hij hier niet uitoefenen, Frank gaat vooral voor Toomba’s grootste klant werken: ING.

Lees meer
Site Toyotadealer Zonneveld Almere gelanceerd 19-09-2014

Internetbureau Toomba heeft voor Toyotadealer Zonneveld Almere een nieuwe, responsive site ontwikkeld. Directeur Robbert Zonneveld: “We zijn heel blij dat onze site een heel frisse, eigen uitstraling gekregen heeft.”

Lees meer
Studenten Windesheim Flevoland op onderzoek voor Toomba 11-09-2014

Drie studenten van Windesheim Flevoland gaan tijdens hun stage bij Toomba tot en met december van dit jaar een onderzoek doen. Stagiair Matthijs Dam, student Information Engineer aan Windesheim Flevoland, legt uit wat hij en zijn mede-stagiairs gaan uitzoeken.

Lees meer
Maak kennis met Toomba’s nieuwe accountmanager! 04-09-2014

Toomba heeft een nieuwe accountmanager aangenomen: de 31-jarige Jurre Schieving. We stellen hem graag aan u voor. Daarom vroegen wij hem het hemd van het lijf...

Lees meer
Toomba’s jongste talent weer naar de schoolbanken 28-08-2014

Toomba vindt het belangrijk om te investeren in jong talent, zoals stagiair en ROC- student Anwar El Bouhdifi. Management assistent Alexandra Smit: “Zo kunnen stagiair(e)s zich verder ontwikkelen op ict­gebied. En wij horen over de door hen opgedane nieuwe kennis van hun opleiding.”

Lees meer
Toomba draagt ARTIFEST warm hart toe 21-08-2014

Aanstaand weekend vindt ARTIFEST - het jaarlijkse muziek- en kunstfestival voor jong en oud in Lelystad - plaats. Een goed georganiseerd evenement dat bezoekers vermaakt met muziek, kunst en leuke activiteiten van hoog niveau. Internetbureau Toomba ondersteunt als hoofdsponsor dit festival van harte.

Lees meer

Maak nu een afspraak