Nieuws

Advies over nearshoring voor Toomba bijna rond 28-11-2014

Drie studenten van Windesheim Flevoland lopen sinds september stage bij Toomba. Deze stagiairs - Tom Sproet, Hein Singelenberg en Matthijs Dam - zijn de afgelopen 3 maanden druk bezig geweest om Toomba’s mogelijkheden te bekijken voor ‘nearshoring’.

Lees meer
Toomba's team viert Gouden Gazelle bij La Sirene 21-11-2014

Toomba heeft de uitverkiezing tot Gouden Gazelle gevierd bij La Sirene in Amsterdam. Onlangs won Toomba's team deze prestigieuze prijs van Het Financieele Dagblad.

Lees meer
Vol inspiratie terug van Web Summit 18-11-2014

“Enorm veel inspiratie”, zegt Sander Bruinsma opgedaan te hebben bij de Web Summit in Dublin. Samen met Martijn Steltman, mede-eigenaar van Toomba, bezocht hij hét event op internetgebied ‘where the tech world meets’.

Lees meer
Toomba wint prestigieuze Gouden Gazelle bij FD Gazellen Awards 14-11-2014

Full-service internetbureau Toomba heeft donderdagavond 13 november de Gouden Gazelle in ontvangst mogen nemen. "Supertrots zijn wij dat ons team dit gelukt is!" De prestigieuze prijs van Het Financiële Dagblad ging naar Toomba omdat het internetbureau het snelst-groeiende bedrijf in Flevoland is in zijn categorie.

Lees meer
Toomba genomineerd voor FD Gazellen Awards 2014 05-11-2014

“Dankzij al onze medewerkers behoren we tot de 330 best presterende ondernemingen uit Nederland!” 

LELYSTAD - Full-service internetbureau Toomba is deze week uitgeroepen tot één van de snelst-groeiende bedrijven in Nederland. Eigenaren Martijn Steltman en Sander Bruinsma zijn blij verrast door deze nominatie voor de FD Gazellen Awards.

Lees meer
Web Summit, here we come! 31-10-2014

Martijn Steltman en Sander Bruinsma, eigenaren van Toomba, gaan begin november naar de Web Summit in Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dit event ‘where the tech world meets’ staat hoog aangeschreven. “Het grootste event in onze branche!”, zegt Sander Bruinsma enthousiast.

Lees meer
Toomba lanceert CMS versie 3.9 30-10-2014

De herfstperiode is nu aangebroken en de dagen zijn een stuk korter. Voor je het weet, zitten we alweer in een nieuw jaar. Ondertussen zijn wij weer druk bezig geweest met een nieuwe versie van ons CMS.

Lees meer
Toomba bespaart met duurzame verlichting 23-10-2014

Duurzame, energiebesparende verlichting die op een maatschappelijke manier wordt geplaatst. Dat klinkt knap ingewikkeld, maar het bedrijf GreenFox kreeg het afgelopen week bij Toomba voor elkaar.

Lees meer
Toomba’s golfevent op Harderwold geslaagd 16-10-2014

Toomba heeft afgelopen vrijdag een golfevent gehouden op Golfpark Harderwold. Mirjam de Rooij van It's gonna happen ondersteunde Toomba’s management assistent Alexandra Smit bij de organisatie hiervan. Toomba nodigde relaties uit om een balletje te komen slaan op de golfbaan.

Lees meer
Toomba lanceert CMS versie 3.8 10-10-2014

Het Toomba team is de afgelopen maand weer druk bezig geweest met het verbeteren van het CMS. Het team heeft voornamelijk gewerkt aan gebruiksvriendelijkheid, beveiliging en verbeteringen aan modules.In dit nieuwsbericht geven wij een update over de laatste wijzigingen in ons CMS.

Lees meer

Maak nu een afspraak