Nieuws

Toomba wordt Google partner 27-08-2015

Toomba is officieel Google partner geworden. Google Partners is de naam van het programma dat Google heeft opgezet voor bureaus en online marketing professionals.

Lees meer
Toomba wordt officieel Lucee partner 20-08-2015

Toomba is officieel Lucee partner geworden. Lucee is de opensource variant op Coldfusion: het ontwikkelplatform van Adobe. Door Lucee partner te worden, heeft Toomba een belangrijke stem in toekomstige ontwikkelingen binnen het platform.

Lees meer
ANSUL migratie van MSSQL naar MySQL server 11-08-2015

Bij Toomba hebben ze afgelopen maanden niet stil gezeten, sterker nog na maanden van hard werken van met name Lisette Wolffenbuttel, Timon Kuik en Sanne Spaargaren is afgelopen maand de migratie uitgevoerd van het ANSUL intranet.

Lees meer
Toomba in de hoofdrol: Succes maak je door passie 06-08-2015

Fullservice internetbureau Toomba geeft een kijkje achter de schermen met de nieuwe bedrijfsfilm. De bedrijfsfilm laat het succes van het Lelystadse bedrijf zien vanwaar het begon tot waar Toomba vandaag de dag staat. Dat het succes te maken heeft met de passie van het team is een feit. Uitdagingen worden door Toomba bewust opgezocht om steeds vooraan te staan in de ontwikkelingen.

Lees meer
Google Analytics User Conference; wederom een succesvol event! 04-08-2015

Sabrina Zwebe, Project Manager bij Toomba is helemaal in haar sas. De maand juni en juli stonden voor haar in het teken van leerzame events, om zo nog meer te weten te komen over technieken die toegepast kunnen worden bij Toomba. In juli heeft Sabrina het jubileumeditie van de officiële Nederlandse “Google Analytics User Conference” in Amsterdam bezocht. Deze conference werd georganiseerd door 13 Nederlandse Google Analytics Certified Partners (GACP’s) in samenwerking met Google. Sabrina wil graag de kennis delen die ze deze dag heeft opgedaan.

Lees meer
BLOOM Kitchen Bar opent haar deuren op 29 juli! 28-07-2015

Toomba heeft in opdracht van 2 enthousiaste horeca ondernemers een ultra hippe, functionele website gemaakt. Alle aspecten kwamen langs; van website-, logo- en huisstijl ontwerp tot online marketing en zelfs het maken van beeldmateriaal voor de website en social media, niets was te gek voor de mensen achter de schermen van Toomba. Lees het verhaal van de making of BLOOM Kitchen Bar.

Lees meer
Online succes lastig? Leer online te scoren 21-07-2015

Toomba ontwikkelt betaalbare training online marketing voor ondernemers

In deze training leer je online succes te boeken. Je wordt onder andere wegwijs gemaakt in het snel veranderende onlinelandschap. Je leert hoe je sociale media kunt inzetten, hoe jouw bedrijf online goed gevonden wordt, en hoe je voor meer conversie kunt zorgen.

Lees meer
Google Next Build tomorrows next big thing 15-07-2015

Weer een ervaring rijker en weer meer op de hoogte van de ontwikkelingen op Cloud gebied. Gaaf toch om tijdens je ‘werk’ een dag op pad te zijn om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op tech gebied, aldus de enthousiastelingen.

Lees meer
Toomba doet inspiratie op bij IBM Connect 2015 “Seize the Moment” 16-06-2015

Op dinsdag 9 juni was een team vanuit Toomba aanwezig op het jaarlijkse IBM Connect Event, waarbij “Seize the Moment” centraal stond.

Lees meer
Domain Driven Design, een mooi en efficiënt principe 01-06-2015

Bij Toomba moest erom geloot worden wie als gelukkige naar de 3-daagse workshop Domain Driven Design mochten.

Lees meer

Maak nu een afspraak

Inschrijven nieuwsbrief