Luis Majano dé oprichter van Coldbox heeft “Coldbox” training gegeven bij Toomba! 24-11-2015

Wat waren de developers van Toomba enthousiast toen ze te horen kregen dat de King of Coldbox, Luis Majano, een 2-daagse training kwam geven over Coldbox. Luis Majano is CEO van Ortus Solutions en de maker van Coldbox. Coldbox is een open source Object Oriented ColfdFusion Development Platform. Vooraf hebben de developers nagedacht over wat ze graag wilden leren tijdens de training zodat Luis een, speciaal voor Toomba, training op maat kon maken. Tomasz Zajac, een van de developers, vond de training erg interessant en wil hier graag meer over vertellen.

Lees meer
Toomba tweede geworden bij Gouden FD Gazelle Award 2015 20-11-2015

Donderdag 19 november jl. werd voor de 12e keer de Gouden FD Gazelle Awards uitgereikt. Toomba was dit jaar voor de tweede keer genomineerd als een van de snelst-groeiende bedrijven in Flevoland in de categorie klein en heeft een mooie tweede plek behaald. De award ging uiteindelijk naar Totaaldomein, een bedrijf dat zich richt op webhosting. Martijn Steltman en Sander Bruinsma, de eigenaren van Toomba kijken met trots terug op de nominatie.

Lees meer
Toomba ontvangt binnen maand tijd tweede nominatie! 16-11-2015

Het gaat als een speer met Toomba. Eind oktober werd bekend dat we opnieuw genomineerd zijn voor de FD Gouden Gazelle Award voor snelstgroeiende organisatie, afgelopen week hebben we te horen gekregen dat we genomineerd zijn voor de BKL Trofee voor de beste onderneming van het jaar in Lelystad! Martijn Steltman en Sander Bruinsma, de eigenaren van Toomba zijn erg trots op de nominatie.

Lees meer
Toomba “meets the tech world” op de Web Summit in Dublin 12-11-2015

Van 3 tot 5 november vond in de Ierse hoofdstad Dublin de Web Summit 2015 plaats. En Toomba was erbij! Jurre Schieving en Sabrina Zwebe bezochten samen met de eigenaren, Martijn Steltman en Sander Bruinsma, één van de meest spraakmakende Summits wereldwijd. Drie dagen lang inspiratie en ideeën opdoen, luisteren naar interessante sprekers en uiteraard ook af en toe een bezoekje aan de Ierse pub. Jurre en Sabrina vertellen graag meer.

Lees meer
Website Toomba.nl in een nieuw jasje gestoken! 03-11-2015

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website. Deze is maandag 2 november 2015 live gezet en ziet er fris en eigentijds uit met een hernieuwd design. De website laat nu nog beter zien wat wij online kunnen betekenen voor bedrijven en waar wij voor staan; innovatief, ambitieus en professioneel.

Lees meer
CFCamp; een fantastische ervaring met alle ColdFusion goeroes onder 1 dak! 29-10-2015

Afgelopen week zijn een aantal collega’s van Toomba naar het CFCamp in München geweest. Sander Bruinsma, Ivo de Bruijn, Lisette Wolffenbuttel en Stephan Hoop waren de gelukkigen die dit innoverende event hebben bezocht. Aan het woord Lisette Wolffenbuttel en Stephan Hoop. “Het was een geweldig mooi event”, vertelt Lisette enthousiast. Met als hoogtepunten Ivo de Bruijn die een geweldige presentatie heeft gegeven, de Codewar en de vele presentaties die door verschillende organisaties en personen gehouden zijn op het gebied van ColdFusion en webgerelateerde onderwerpen.” 

 

Lees meer
Toomba maakt wederom kans op de Gouden Gazelle Award 22-10-2015

Full-service internetbureau Toomba behoort wederom tot de 500 snelst groeiende bedrijven in Nederland en tot de top 3 van Flevoland. Dit werd vandaag bekend na een telefoontje van Het Financiële Dagblad.

Lees meer
Toomba goes international! 20-10-2015

Op 22 en 23 oktober gaat er een delegatie van Toomba naar de CF (Coldfusion) conferentie in München. De gelukkigen zijn Sander Bruinsma, Ivo de Bruijn, Stephan Hoop en Lisette Wolffenbuttel. Op deze 2 daagse conferentie komen zeer goede sprekers de mooiste dingen over Coldfusion vertellen en laten zien.

Lees meer
Toomba gaat als een speer; deze week wederom twee nieuwe leden! 15-10-2015

De groei is niet meer te stoppen bij Toomba, deze week verwelkomen we Inge Haverkamp en Monique Bakker in het team. Inge gaat aan de slag als online kwaliteitsmanager en Monique is erbij gehaald als online marketing- en communicatiespecialist. Waar hebben zij hun ervaringen opgedaan?

Lees meer
Toomba neemt afslag Noord 06-10-2015

Jurre Schieving, business developer bij Toomba, heeft de smaak te pakken! Na de succesvolle dagen op Flevo Zakenfestival op Airport Lelystad, staan de volgende netwerkdagen al genoteerd in de drukbezette agenda van Jurre.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Toomba? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Online succesvol worden en blijven? Neem dan nu contact met ons op