Nieuws

BLOOM Kitchen Bar opent haar deuren op 29 juli! 28-07-2015

Toomba heeft in opdracht van 2 enthousiaste horeca ondernemers een ultra hippe, functionele website gemaakt. Alle aspecten kwamen langs; van website-, logo- en huisstijl ontwerp tot online marketing en zelfs het maken van beeldmateriaal voor de website en social media, niets was te gek voor de mensen achter de schermen van Toomba. Lees het verhaal van de making of BLOOM Kitchen Bar.

Lees meer
Online succes lastig? Leer online te scoren 21-07-2015

Toomba ontwikkelt betaalbare training online marketing voor ondernemers

In deze training leer je online succes te boeken. Je wordt onder andere wegwijs gemaakt in het snel veranderende onlinelandschap. Je leert hoe je sociale media kunt inzetten, hoe jouw bedrijf online goed gevonden wordt, en hoe je voor meer conversie kunt zorgen.

Lees meer
Google Next Build tomorrows next big thing 15-07-2015

Weer een ervaring rijker en weer meer op de hoogte van de ontwikkelingen op Cloud gebied. Gaaf toch om tijdens je ‘werk’ een dag op pad te zijn om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op tech gebied, aldus de enthousiastelingen.

Lees meer
Toomba doet inspiratie op bij IBM Connect 2015 “Seize the Moment” 16-06-2015

Op dinsdag 9 juni was een team vanuit Toomba aanwezig op het jaarlijkse IBM Connect Event, waarbij “Seize the Moment” centraal stond.

Lees meer
Domain Driven Design, een mooi en efficiënt principe 01-06-2015

Bij Toomba moest erom geloot worden wie als gelukkige naar de 3-daagse workshop Domain Driven Design mochten.

Lees meer
Dev.Objective(), een onvergetelijke ervaring! 22-05-2015

Van 12 tot en met 15 mei vond de conferentie “dev.objective()” plaats in Minneapolis Minnesota. Een team van afgevaardigden van Toomba bezocht deze uiterst interessante conferentie.

Lees meer
Toomba versterkt wederom haar team 13-05-2015

Timon Kuik is nu sinds 3 weken werkzaam voor Toomba als senior developer, reden genoeg om Timon beter te leren kennen.

Lees meer
Toomba hoofdsponsor van tennistoernooi LTVL Toomba Open 05-05-2015

Fullservice internetbureau Toomba uit Lelystad is de hoofdsponsor geworden van het tennistoernooi van Lawn Tennis Vereniging Lelystad (LTVL), wat nu de naam draagt ‘Toomba Open / NRt***’.

Lees meer
Nieuwe look & feel voor ANSUL Solutions 21-04-2015

Fullservice internetbureau Toomba heeft voor ANSUL Solutions een nagelnieuwe website gerealiseerd. Online marketeer Roliena Foppen en webdesigner Chris Constandse stroopten hun mouwen op en gingen online aan de slag voor het bedrijf in blus- en brandsystemen.

Lees meer
Toomba’s website óók in internationaal Engels 31-03-2015

De website van fullservice internetbureau Toomba gaat deze week live… in het Engels. “We groeien nog steeds en willen ons internationaal profileren”, zegt Roliena Foppen, online marketeer van Toomba.

Lees meer

Maak nu een afspraak

Inschrijven nieuwsbrief