Nieuws

Toomba zet nieuwe deployment procedure in 22-07-2014

Toomba heeft een werkproces voor zijn eigen ontwikkelaars verbeterd. Eén van Toomba’s webdevelopers is Ivo de Bruijn; hij is enthousiast over deze nieuwe ‘deployment procedure’.

Lees meer
Toomba belt via internet met Voys 10-07-2014

Full-service internetbureau Toomba is overgeschakeld naar een nieuw, schaalbaar telefoonsysteem dat via internet werkt. Toomba kiest ervoor om zijn dienstverlening te optimaliseren en via telecomprovider Voys voor klanten altijd bereikbaar te zijn.

Lees meer
Toomba test IBM BlueMix uit 01-07-2014

AMSTERDAM – Webdeveloper Stephan Hoop en senior webdeveloper Sander Bruinsma van Toomba hebben op 17 juni een presentatie van IBM bijgewoond op het hoofdkantoor in Amsterdam. ‘s Middags kregen zij de mogelijkheid om de nieuwste online webapplicatie Bluemix te testen. Ze gaven IBM nog enkele tips voor de verdere ontwikkeling.

Lees meer
Toomba vernieuwt site Lawn Tennis Vereniging Lelystad 19-06-2014

Toomba heeft de site www.ltvl.nl van de tennisvereniging uit Lelystad (LTVL) in een nieuw jasje gestoken. (Nieuwe) leden van de tennisvereniging kunnen elkaar bovendien makkelijk uitnodigen via een nieuwe tool. Een ‘tennisdate’ is daarmee zo gemaakt.

Lees meer
Nieuwe responsive site Sedney Grafisch Buro online 12-06-2014

Grafisch ontwerper Norman Sedney was niet tevreden over zijn website. “Ik wilde een site die werkt, van deze tijd is en waarop meteen te zien is voor wie ik wat doe.” De ondernemer stapte naar internetbureau Toomba om hier verandering in te brengen.

Lees meer
Toomba bouwt websites van de toekomst 04-06-2014

Eigenaren van Toomba, Martijn Steltman en Sander Bruinsma zijn onlangs naar hét event voor ColdFusion-programmeurs geweest, ‘cf. Objective ()’ in Minneapolis, in de Verenigde Staten. “Met de opgedane kennis bouwen we websites van de toekomst!”

Lees meer
Oranjekoorts slaat toe bij Toomba 28-05-2014

De oranjekoorts slaat bij Toomba toe; speciaal voor de komende WK in Brazilië realiseerde het internetbureau uit Lelystad een online WK-pool. Via de site www.onsoranjecafe.nl kunnen zowel individuen als bedrijven meedoen. Voor slechts 5 euro inschrijfgeld kan iedereen meedingen naar de mooie prijzen.

Lees meer
Werkbedrijf Lelystad: Toomba geeft invulling aan de vraag van de klant 20-05-2014

“Toomba heeft goed meegedacht bij de ontwikkeling van onze site werkbedrijflelystad.nl”, zegt commercieel manager Jan Mulder van Werkbedrijf Lelystad. “Ze hebben onze wensen goed vertaald en ons niets opgedrongen.”

Lees meer
Toomba lanceert vernieuwde site van Safety Guard 13-05-2014

“Meteen een nieuwe lead na lancering van onze vernieuwde site”

Michel Scherpenzeel is als operationeel directeur in dienst bij Safety Guard uit Lelystad. “We zijn al meer dan 16 jaar in de beveiliging werkzaam. Maar,” voegt hij er lachend aan toe, “onze site was nog uit de tijd van Ben Hur.” Scherpenzeel vroeg full-service internetbureau Toomba om advies. En met succes.

Lees meer
Nieuwe site voor Yanmar Rusland www.yanmarrus.ru live 09-05-2014

"De site is via Russische zoekmachine Yandex prima vindbaar"

Full-service internetbureau Toomba heeft voor Yanmar Rusland een nieuwe site gerealiseerd. Het is de eerste website voor de webbouwer uit Lelystad in een niet-Latijnse typografie. “Helemaal in het Russisch, dus onze tolk bleek geen overbodige luxe.” De site blijkt bovendien via de Russische zoekmachine Yandex goed vindbaar.

Lees meer

Maak nu een afspraak