Nieuws

Toomba’s jongste talent weer naar de schoolbanken 28-08-2014

Toomba vindt het belangrijk om te investeren in jong talent, zoals stagiair en ROC- student Anwar El Bouhdifi. Management assistent Alexandra Smit: “Zo kunnen stagiair(e)s zich verder ontwikkelen op ict­gebied. En wij horen over de door hen opgedane nieuwe kennis van hun opleiding.”

Lees meer
Toomba draagt ARTIFEST warm hart toe 21-08-2014

Aanstaand weekend vindt ARTIFEST - het jaarlijkse muziek- en kunstfestival voor jong en oud in Lelystad - plaats. Een goed georganiseerd evenement dat bezoekers vermaakt met muziek, kunst en leuke activiteiten van hoog niveau. Internetbureau Toomba ondersteunt als hoofdsponsor dit festival van harte.

Lees meer
ARTIFEST dit weekend in het stadshart van Lelystad! 20-08-2014

Al jarenlang is Toomba sponsor van hét kunst-, cultuur- en muziekfestival van Flevoland, ARTIFEST. Dit evenement vindt komend weekend op 22, 23 en 24 augustus plaats op het evenemententerrein Parkwijk.

Lees meer
Toomba begint met academy sessies 14-08-2014

Full-service internetbureau Toomba is woensdag 13 augustus begonnen met de eerste interne kennissessie. Webdesigner Bas Meijer trapte af met een academy sessie aan zijn collega’s over HTML/CSS & responsive design.

Lees meer
Website ontwikkeling 11-08-2014

De ontwikkelingen gaan snel binnen Toomba. Ook in de zomermaanden zitten wij niet stil. Door implementatie van nieuwe procedures binnen Toomba kunnen wij ontwikkelingen en aanpassingen in ons CMS systeem sneller en efficiënter toepassen.

Lees meer
Toomba ontzorgt bedrijven met Search Engine Advertising (SEA) 30-07-2014

“Elk bedrijf heeft een doel met zijn website”, zegt Roliena Foppen, online marketeer bij Toomba. “Of dat nu om naamsbekendheid vergroten gaat of om meer omzet. Met Search Engine Advertising – SEA – kan je dit doel nog sneller bereiken.”

Lees meer
Toomba zet nieuwe deployment procedure in 22-07-2014

Toomba heeft een werkproces voor zijn eigen ontwikkelaars verbeterd. Eén van Toomba’s webdevelopers is Ivo de Bruijn; hij is enthousiast over deze nieuwe ‘deployment procedure’.

Lees meer
Toomba belt via internet met Voys 10-07-2014

Full-service internetbureau Toomba is overgeschakeld naar een nieuw, schaalbaar telefoonsysteem dat via internet werkt. Toomba kiest ervoor om zijn dienstverlening te optimaliseren en via telecomprovider Voys voor klanten altijd bereikbaar te zijn.

Lees meer
Toomba test IBM BlueMix uit 01-07-2014

AMSTERDAM – Webdeveloper Stephan Hoop en senior webdeveloper Sander Bruinsma van Toomba hebben op 17 juni een presentatie van IBM bijgewoond op het hoofdkantoor in Amsterdam. ‘s Middags kregen zij de mogelijkheid om de nieuwste online webapplicatie Bluemix te testen. Ze gaven IBM nog enkele tips voor de verdere ontwikkeling.

Lees meer
Toomba vernieuwt site Lawn Tennis Vereniging Lelystad 19-06-2014

Toomba heeft de site www.ltvl.nl van de tennisvereniging uit Lelystad (LTVL) in een nieuw jasje gestoken. (Nieuwe) leden van de tennisvereniging kunnen elkaar bovendien makkelijk uitnodigen via een nieuwe tool. Een ‘tennisdate’ is daarmee zo gemaakt.

Lees meer

Maak nu een afspraak